Analóg fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt analóg fényképezőgép javítás árak — 6900-12900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az analóg fényképezőgép javítás Nyíregyházán?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Elek B.
Elek B. 4400 Nyíregyháza Online

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Analóg fényképezőgép javítás

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy nagyon hozzáértő és hozzáértő szerelő. Először mindent elmagyarázott telefonon, olyan nyelven, amit értek, és amikor találkoztam vele, könnyedén megoldotta a készülékemmel kapcsolatos problémákat. Biztosan állíthatom, hogy a maga szegmensében ő egy első osztályú szerelő. Szívesen ajánlom őt.

Miklós S.
Miklós S. 4431 Nyíregyháza Online

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Analóg fényképezőgép javítás

    7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megtalálta a problémát, és gyorsan és hatékonyan megoldotta azt. Javaslatokat is adott a fényképezőgépem és az objektívem ápolására, ami kellemes meglepetés volt. Legjobb ár! A műhely olyan jó, mint ő maga! Soha nem láttam még ilyen nagyszerű fickót, mint ő).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő analóg fényképezőgép javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Analóg fényképezőgép javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán az analóg fényképezőgép javítás átlagos díja 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Nyíregyházán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HONDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: honda szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: analóg fényképezőgép javítás?

A honda szerviz és összes részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas