Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 5300-9900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Nyíregyházán?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Péter C.
Péter C. 4246 Nyíregyháza Online

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Először érintkeztem vele, és nagyon elégedett voltam. Egy Canon 6D-t küldött egy távoli tartományból Budapestre egy csere zárért. a lehető leggyorsabban megkapta a csomagot, kicserélte a zárat és visszaküldte. Elküldtem a fizetést, mielőtt megkaptam volna a fényképezőgépet (aminek van értelme), de egyáltalán nem voltak kétségeim.

Balazs
2 éve
Gyula K.
Gyula K. 4405 Nyíregyháza Online

Cégünk márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor rövidebb határidővel és költséghatékonyan végzi számos jól ismert gyártó (NIKON, SONY, CANON, PANASONIC, FUJI, OLYMPUS, PENTAX) digitális fényképezőgép és objektív javítását. Keressen minket bizalommal!

  • Régi fényképezőgép javítás

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Ő az a srác, aki bejött a problémával, csak megnyomott néhány gombot és "megjavította" a telefont (egy tonna kézikönyvet kellett elolvasnom, hogy tudjam, mit kell megnyomni egy bizonyos telefonban, hogy javítsam a kis hibákat).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok