Objektív javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt objektív javítás árak: 5100-9600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Botond

Botond

Еrdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az objektív javítás Nyíregyházán?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Elek B.
Elek B. 4400 Nyíregyháza Online

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Objektív javítás

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy nagyon hozzáértő és hozzáértő szerelő. Először mindent elmagyarázott telefonon, olyan nyelven, amit értek, és amikor találkoztam vele, könnyedén megoldotta a készülékemmel kapcsolatos problémákat. Biztosan állíthatom, hogy a maga szegmensében ő egy első osztályú szerelő. Szívesen ajánlom őt.

Miklós S.
Miklós S. 4431 Nyíregyháza Online

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Objektív javítás

    7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megtalálta a problémát, és gyorsan és hatékonyan megoldotta azt. Javaslatokat is adott a fényképezőgépem és az objektívem ápolására, ami kellemes meglepetés volt. Legjobb ár! A műhely olyan jó, mint ő maga! Soha nem láttam még ilyen nagyszerű fickót, mint ő).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő objektív javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Objektív javítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán az objektív javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Nyíregyházán a suzuki szerviz szolgáltatáshoz már 25 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Nyíregyházán?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SUZUKI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: suzuki szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a suzuki szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas