Fényképezőgép kijelző javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép kijelző javítás árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Ionel

Ionel

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép kijelző javítás Nyíregyházán?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax és egyéb DSLR fényképezőgépeket javítunk. Javítunk tükörreflexes fényképezőgépeket, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax, stb. Flash helyreállítás vagy csere. Javítsa vagy cserélje ki a kártyahelyet Kijelző csere Rendszerlap javítás. A tok alkatrészeinek javítása Pzc-mátrix tisztítása A készülék átfogó tisztítása Vaku, beállítás Beállítás Beállítás Beállítás. Fókuszáló képernyő javítása, cseréje. Az optikai kereső javítása/cseréje Záregység.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Kedves barátaim, Szeretnék egy hatalmas köszönetet mondani a jól sikerült javításért a fényképezőgépem sopp eos 70 d. Diagnózis előttem! Mindent, amit lehetett, megtett!!!!!. Végeredmény, ítélet: cserélje ki az alaplapot a processzorral együtt. 3 nap alatt elvégzett csere!!!! Bravó!!! És nagyon szépen köszönöm! Most már nyugodtan mehetsz nyaralni!!!!

Ádám F.
Ádám F. 4400 Nyíregyháza Online

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

  • Fényképezőgép kijelző javítás

    6600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem gyakran találkozom olyan szerelővel, aki segíteni akar és nem kér többet! Ő volt a ritka ritkaságukból, a javításokat egy nap alatt elvégezték, ráadásul kijavítottak néhány problémát és a javítások összege nem változott! Tisztelet és tisztelet! Ajánlom, erősen ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép kijelző javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fényképezőgép kijelző javítás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a fényképezőgép kijelző javítás átlagára 6900 - 12900 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Nyíregyházán a kia szerviz szolgáltatáshoz már 22 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Nyíregyházán?

Most 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: kia szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a kia szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: fényképezőgép kijelző javítás?

A kia szerviz és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas