Digitális fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt digitális fényképezőgép javítás árak — 4500-8400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a digitális fényképezőgép javítás Nyíregyházán?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Elek B.
Elek B. 4400 Nyíregyháza Online

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

  • Digitális fényképezőgép javítás

    4400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy nagyon hozzáértő és hozzáértő szerelő. Először mindent elmagyarázott telefonon, olyan nyelven, amit értek, és amikor találkoztam vele, könnyedén megoldotta a készülékemmel kapcsolatos problémákat. Biztosan állíthatom, hogy a maga szegmensében ő egy első osztályú szerelő. Szívesen ajánlom őt.

Miklós S.
Miklós S. 4431 Nyíregyháza Online

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

  • Digitális fényképezőgép javítás

    7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megtalálta a problémát, és gyorsan és hatékonyan megoldotta azt. Javaslatokat is adott a fényképezőgépem és az objektívem ápolására, ami kellemes meglepetés volt. Legjobb ár! A műhely olyan jó, mint ő maga! Soha nem láttam még ilyen nagyszerű fickót, mint ő).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő digitális fényképezőgép javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Digitális fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a digitális fényképezőgép javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Nyíregyházán?

Most 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÉGKONDI TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával bízható meg bátran: légkondi tisztítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő a légkondi tisztítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas