Antik fényképezőgép javítás: erre van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt antik fényképezőgép javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 fényképezőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik fényképezőgép javítás Nyíregyházán?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Attila G.
Attila G. 4400 Nyíregyháza Online

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

  • Antik fényképezőgép javítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Jobb későn, mint soha! Nagyszerű és nagyon profi mesterember ! Nagyon nyugodt volt, és jó volt vele beszélgetni)). Az árak nem törés (mint a szolgáltatások, amelyekben fordultunk), és csak a munkát minőségileg, magyarázza el az összes részletet a törés és a lehetőségeket, hogy megakadályozzák a jövőbeni törés! Válasszon! Ne is kételkedj a )))).

Tibor M.
Tibor M. 4405 Nyíregyháza Online

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

  • Antik fényképezőgép javítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Mindezt egy óra alatt tette meg. Elmondta, mi a probléma. Elmondta nekem a fényképezőgépem modelljének sajátosságait. Az ár feleannyi volt, mint a szervizközpontban, és feleannyi, mint a többi szakértőnél a honlapon. A javításra garanciát vállalt. Ajánlanám barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő antik fényképezőgép javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán az antik fényképezőgép javítás átlagos díja 4000 - 7500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján választhatunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 12 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RENAULT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: renault szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: antik fényképezőgép javítás?

A renault szerviz és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas