Bútorgyártás Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorgyártó szakembert?

Ne menj tovább, a legjobb ajánlatokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Salgótarján legjobb bútorgyártói vagyunk! 22 szakemberünkkel garantáltan minőségi és egyedi bútorokat készítünk az Ön igényei szerint. Ha új vagy a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el, ossza meg velünk a problémáját, és Salgótarjánban található szakembereink azonnal felkeresik Önt ajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Mindez INGYENES! Válassza a Qjob-ot, és találja meg a tökéletes szakembert már ma!

3 bútorgyártó most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútorgyártás Salgótarjánban?

4200 - 8000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorgyártók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorgyártót!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Bútorgyártás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Egyáltalán nem ajánlom senkinek a szolgáltató. Egész napos egyeztetés után én hívtam őket, hogy akkor a megbeszélt időpontban várhatom-e őket, de mint kiderült csúszásban vannak és nem. Kíváncsi lettem volna, ha nem telefonálok, meddig kell szboroznom a megbeszélhet helyen...

Gábor V.
Gábor V. 3109 Salgótarján Online

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • Bútorgyártás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nem ajánlom. (csak a ceruza fog vastagon)

Róbert C.
Róbert C. 3100 Salgótarján Online

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Bútorgyártás

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Senkinek nem ajánlom! Előre egyeztett időpontban a főnökkel levolt beszélve a tarifa h az első 3 órát fixen ki kell fizetni ami a weboldalon 6000 ft. Telefonba ez már 7000 ft volt vagyis a 3 óra 21000 ft ami fix de semmilyen rejtett költség nincsen ugyebár... gondotlam 3 óra alatt siman meglesz! Készen is lett csak azt felejtették közölni h van egy 7000ftos kiszállási díj is.. vagyis 28000 lett a vége 21 helyett rejtett költségek nélkül... vagy adjon megfelelő tájékoztatás a kedves főnök a megbízónak vagy a weboldalát frissítse mert igy erősen lehuzosos szaga van.... vagy ne szallitson butorokat max csak a postan leveleket. Kösz

Kornél F.
Kornél F. 3141 Salgótarján Online

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás.

 • Bútorgyártás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy nap alatt 4 különböző helyről szállítottak hozzánk bútorokat (Pest megyén belül), házon belül is rengeteg, igen méretes, nehéz bútort is megmozgattak. Egész napos munkára kértük fel őket. Nagyon elégedettek vagyunk a cég szolgáltatásával, a fiúk munkájával. Köszönjük!

Attila K.
Attila K. 3109 Salgótarján Online

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Ülőgarnitúra, kanapé, heverő, franciaágy, fotel áthúzás, kárpitozás, felújítás. Országos házhozszállítás.

 • Bútorgyártás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudjuk a céget, igazán professzionális munkát végeztek nálunk. Egyedileg megálmodott hálószoba bútort rendeltünk, különösen rövid határidővel, amit az ígéreteknek megfelelően tartottak is. Egy apróbb probléma felmerült a használat után 3 hónappal, amit garanciálisan ki is cseréltek. Nagy kincs ez a műhely, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorgyártó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorgyártás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútorgyártás átlagos díja 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Salgótarjánban a bútorgyártás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost megbíznod akkor, ha erre van szükséged: bútorgyártás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a bútorgyártás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas