Egyedi bútor készítés Salgótarján területén!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj egyedi bútorkészítő szakembert?

Nem kell tovább keresgélned, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a munkát és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Egyedi bútor készítés Salgótarjánban! Több mint 20 szakemberünk garantálja, hogy álmaid bútorai valóra válnak. Keress minket még ma! Ha első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, csak mondd el nekünk a problémádat, és a Salgótarján környékén dolgozó szakembereink azonnal ajánlattal jelentkeznek, hogy minél előbb megoldást találjanak! Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a profilokat, tanulmányozhatod az értékeléseket és információkat is kérhetsz! Mindez INGYEN! Hívj most!

3 egyedi bútorkészítő most online

József

József

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az egyedi bútor készítés Salgótarjánban?

5300 - 9900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb egyedi bútorkészítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező egyedi bútorkészítőt!

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. IKEA bútor szerelés. JYSK bútor szerelés.

 • Egyedi bútor készítés

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Jó ès megbízható cég!!

Attila S.
Attila S. 3104 Salgótarján Online

Megtervezzük és elkészítjük álmai konyháját, praktikus megoldásokkal.

 • Egyedi bútor készítés

  2500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Lehúzós cég ! Szépen ,lassan , komótosan ment a pakolás ! Persze! Hiszen órabérben vannak !2 óra alatt sikerült egy 32 nm lakásból lehordani a 4 bútort ! A dobozok nagyrészét mi vittük le! Ha mi nem pakoltunk volna ,akkor 4 óra alatt sem lettek volna készen !S ez csak a kipakolás volt !

Tamás D.
Tamás D. 3102 Salgótarján Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Egyedi bútor készítés

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedvező ár, megbízhatóság.

György K.
György K. 3100 Salgótarján Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Egyedi bútor készítés

  2200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesen, rugalmasan állnak az ügyfelek igényeihez.

József B.
József B. 3109 Salgótarján Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Egyedi bútor készítés

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj egyedi bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos egyedi bútor készítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban az egyedi bútor készítés átlagára 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: egyedi bútor készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

Egy jó asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: egyedi bútor készítés?

Az Egyedi bútor készítés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy asztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas