Bútorjavítás Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorjavító szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob a legmegbízhatóbb! Írd le a feladatot és válassz az ingyenes árajánlatokból! Salgótarjánban bútorjavítási szolgáltatást kínálunk 20 szakemberrel. Ha bútoraid szépsége megkopott, hívj minket! Ha először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan működik, mond el nekünk a feladatot és szakembereink Salgótarjánban azonnal ajánlattal jelentkeznek, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Az árajánlatok előtt ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN! Hívj minket most!

3 bútorjavító most online

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Laszló

Laszló

Érdekel.

Mennyibe kerül a bútorjavítás Salgótarjánban?

3400 - 6300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorjavítók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorjavítót!

János C.
János C. 3141 Salgótarján Online

Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése, garanciával, gyors határidővel. JYSK bútor szerelés. IKEA bútor szerelés.

 • Bútorjavítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ismerőseim ajánlották Hemingwayt, hogy mindent felpakolnak, amit csak kell. Náluk a páncelszekrényt vittek. Nálam is rendben volt minden, időben jöttek. Tiszta autóval, rendezetten pakoltak, látszott a rutin, hogy nem ma kezdték a költöztetést.

Gábor N.
Gábor N. 3104 Salgótarján Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Bútorjavítás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gábor a megoldások embere, segítségével a lakás több része átalakult, megszépült. Profi munkát végez, legyen szó álom konyha tervezésről, fűtés korszerűsítésről, vagy egyedi szekrények elkészítéséről. Jó szívvel ajánlom.

Elemenként összeszerelt variálható konyhaszekrények rövid határidőre, olcsón! Variálható konyhagarnitúrák, készletről akár azonnal!

 • Bútorjavítás

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak,megbízhatóak.

Zoltán V.
Zoltán V. 3109 Salgótarján Online

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Bútorjavítás

  2400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Számtalan költözésen vagyok túl, a Bútor-Trans csapata volt az első akikkel teljes mértékben elégedett vagyok. Korrekt, pontos, igényes csapat - 100%-ig ajánlom őket 🖐️😀

Miklós M.
Miklós M. 3102 Salgótarján Online

Beépített tölgy konyhabútorát megtervezzük és kivitelezzük Önnek. Látogasson meg minket, nézze meg ízléses bemutató konyhánkat, bútroainkat. Minőségi Tölgy Bútorok. Terveztessen Nálunk. Szakképzett Munkatársak. Bútor Bemutatóterem. Egyedi Tervezésű Bútorok.

 • Bútorjavítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló, gyors és precíz munka volt. Jól lehet vele kommunikálni és megérti a megrendelői igényeket. Igazán egyedi dolgot kértünk, amit tökéletesen meg tudott valósítani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorjavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorjavítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorjavítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútorjavítás átlagos ára 3200 - 6000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORJAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a feladattal bízható meg: bútorjavítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas