Teljes körű szekrény készítés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne hagyd ki a legkeresettebb lehetőséget, találd meg a Qjob-on! Hirdesd meg a munkát és válogass az ingyenes ajánlatok közül! Salgótarjánban szekrénykészítő profik! 22 szakember vár rád, hogy megvalósítsa gardróbod álmát. Kérj ingyenes ajánlatot most! Még nem találtad meg a megfelelő szakembert a Qjob-on? Mond el nekünk, mi a probléma, és a Salgótarjánban dolgozó szakembereink azonnal ajánlatot adnak, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, ellenőrizheted a szakemberek profiját, olvashatsz róluk véleményeket és további információkat kérhetsz. Minden ingyenesen! Hívj minket most, hogy megvalósíthasd a terveidet!

3 szekrénykészítő most online

Janos

Janos

Érdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Dezső

Dezső

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a szekrény készítés Salgótarjánban?

51800 - 97100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Attila C.
Attila C. 3100 Salgótarján Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Szekrény készítés

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó ár! Kedves kiszolgálás.

Ferenc K.
Ferenc K. 3109 Salgótarján Online

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Szekrény készítés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos,preciz,megbizható szakemberek.Csak ajánlom Őket mindenkinek!

Zoltán M.
Zoltán M. 3104 Salgótarján Online

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • Szekrény készítés

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagy tapasztalattal rendelkezik, precíz, pontos és nagyon lelkiismeretes. Csak ajánlani tudom!

Tamás K.
Tamás K. 3102 Salgótarján Online

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi bútorkészítés méretre - konyhabútor - fürdőszobabútor - előszobabútor. 2 év garancia.

 • Szekrény készítés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és precíz munkavégzés, tökéletes szakértelemmel és kedves mesteremberekkel. Kérdés: Kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Sándor D.
Sándor D. 3141 Salgótarján Online

Többféle szín, számos méretlehetőség, bioolajjal kezelt felületek. Ajánlatkérés! 100% Bioolaj. Minőségi Tömörfa Bútorok. Választható bútorszínek. Egyedi méret. Típusok: Ágyak, Komódok, Tv állványok, Éjjeli szekrények, Szekrények, Vitrinek, Asztalok, Padok.

 • Szekrény készítés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A honlapjuk állítása szerint nincs rejtett költség, nincs kiszállási díj. 2 rakodó+a sofőr, aki egyben a cég tulajdonosa, 6500 Ft/óradíjon vállal munkát. Telefonon megerősítést kértem az adatok valódiságára vonatkozóan, majd megrendeltem 10db nagyobb méretű bontott ablak "A"-ban való felrakodását és a 15 km-re és 1 órányi távolságra lévő "B"-ben való lerakodását. Értesítés nélkül 1 órával korábban érkeztek "A"-ba. Valóban gondosan rakodta, az ablakokat jól rögzítették, de végtelen lassan dolgoztak.2 óra ment el a felrakodással. A minimálisnak megjelölt 3x6500 "=" 20 000 Forintot át is adtam. A lányomat odaszerveztem "B"-be a fogadásukra, de oda csak 2 óra elteltével érkeztek meg, nem egészen szín józanul. Újabb 2 óra végtelenségig elhúzott lerakodás után 6 óra telt el, de ezen felül még 6000 Forint kiszállási díjat is kifizettettek. A munkát elvégezték, az ablakok nem sérültek, tisztában vagyok vele, hogy a rakodómunka nagyon megterhelő, csak akkor az árat ehhez mérten kell a honlapra feltenni. Ez kicsit elrontja az ember szájízét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a szekrény készítés átlagos díja 53000 - 99300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a szekrény készítés szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost keresned amennyiben a következőre van szükséged: szekrény készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szekrény készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: asztalos?

Ha egy megfelelő asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szekrény készítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas