Egyedi fa konyhabútor készítés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj egyedi fa konyhabútor készítő szakembert?

Ne keresgélj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Tervezéskor közelítsd meg álmaid fa konyhabútorát Salgótarjánban! 20 szakemberünk egyedi tervezéssel és minőségi anyagokkal készíti el álmaid konyháját. Ha még nem használtad a Qjob-ot, hogy megtaláld az ideális szakembert, ne aggódj! Mondd el nekünk a problémát, amit meg kell oldani Salgótarjánban és környékén, és a szakembereink azonnal árajánlatokat adnak, hogy minél hamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megnézheted az értékeléseiket és további információkat is kérhetsz! Az összes funkció INGYENES! Hívás az akcióra: Találd meg a tökéletes szakembert Salgótarjánban a Qjob segítségével! Hirdesd meg a feladatot most és válogass a díjmentes ajánlatokból!

3 egyedi fa konyhabútor készítő most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Elek

Elek

Ma is elvállalom.

Mark

Mark

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az egyedi fa konyhabútor készítés Salgótarjánban?

57000 - 107000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb egyedi fa konyhabútor készítőok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező egyedi fa konyhabútor készítőt!

János B.
János B. 3100 Salgótarján Online

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Egyedi fa konyhabútor készítés

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! Kedves, megbízható, segítőkész vállalkozás. Gyönyörű, minőségi munkát végeznek!

Katalin J.
Katalin J. 3102 Salgótarján Online

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Egyedi fa konyhabútor készítés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyors munka, gyönyörű látványterv, segítőkész hozzáállás, profi kivitelezés, remek szakember: örülök, hogy megismertem. Lakásunk minden asztalos munkáját Ő készítette! Csak ajánlani tudom!!!

Csaba M.
Csaba M. 3141 Salgótarján Online

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Egyedi fa konyhabútor készítés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Egy 40 nm - es lakást nem ürítettek ki 8 óra alatt, komolytalan és megbízhatatlannak tartom.A célállomás pár utcára volt...A pincém az erkélyem cuccait mással kellett elköltözteni, másnap,mert már aznap nem fordultak még egy kört emiatt..A bútorok nem sérültek legalább,de óriási idő és energia és pénz lett így a költözés.

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Egyedi fa konyhabútor készítés

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gábor megbízható, mindent rá lehet bízni, szépen, precízen dolgozik. Villanyszerelés, tapétázás, bútor összeszerelés, konnektor áthelyezés, festés, függöny felrakás....mindent szuperul megcsinált.

Gábor M.
Gábor M. 3102 Salgótarján Online

Elemenként is rendelhető ülőgarnitúrák. Nagy szín és kárpitválaszték boltunkban!

 • Egyedi fa konyhabútor készítés

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gipszkarton álmennyezet javítása, festése, szoruló ajtó javítása - ezeket a szolgáltatásokat kértem.Mindennel nagyon elégedett vagyok! Teljes meggyőződéssel ajánlom. Gáborral gyorsan és jól lehet kommunikálni. Amit ígér, pontosan betartja, időben, árban és minőségben is. Legközelebb is őt fogom választani.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj egyedi fa konyhabútor készítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos egyedi fa konyhabútor készítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban az egyedi fa konyhabútor készítés átlagos díja 36300 - 68100 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával bízható meg bátran: egyedi fa konyhabútor készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy jó asztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: egyedi fa konyhabútor készítés?

Az Egyedi fa konyhabútor készítés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy asztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas