Gipszkarton glettelés Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 51 szobafestő közül, 900-1700 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton glettelés! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 szobafestő most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mate

Mate

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton glettelés Szolnokon?

900 - 1700 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Tapasztalt generálkivitelezőként várjuk megkeresésüket! Hívjon bizalommal! Fő profilunk: Festés előtti falcsiszolás, Korrekt áron, kedvezményekkel, Ereszdeszka festés, csík makulatúra, laminált parketta

 • Gipszkarton glettelés

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Az egyeztetett napon nem jelent meg a felmérést elvégezni, a telefont nem vette fel, nem hívott vissza, így nem tudhattam meg, milyen munkát végez. Sajnálom.

Gépi vakolás területén az egyik piacvezető cég vagyunk Magyarországon. Vállaljuk falak, mennyezetek, homlokzatok gépi vakolását. Profi szerszámok. Minőségellenőrzés. Minőségi garancia. Minősített szakemberek. Szolgáltatások: Gépi vakolás, Gépi glettelés, Festés. Fő profilunk: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) beton és kő felület simítva; Mennyezet glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, csík makulatúrázás

 • Gipszkarton glettelés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Tető javítását terveztem Sárvári úr két árajánlatot küldött. Egyet az általam tervezett részleges javításra, egy másikat pedig az általa javasolt teljes felújításra. A teljes felújítás mellet döntöttünk. Sárvári úr és 3-5 fős csapata a megbeszélt időintervallumban elvégezte a munkát. A közben felmerült problémákra kémény javítás, bádogok cseréje. Szóval amit ki lehetett hozni az öreg tető felújítása során azt mindent precízen elvégeztek, sőt az elvégzett munkára 15 év garanciát vállalt. Annyira meg voltam elégedve, hogy további két árajánlatot is kértem tőle. Ha korrekt, megbízható, precíz munkát végző szakemberekre lesz ismét szükségem, ismét őket hívom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Magyar festők hálózata. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fal festés, Szobafestés, kőműves munkák, Szekrény festés, lakkozás, mészkő

 • Gipszkarton glettelés

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ügyes,mindent megold

Modern gépparkkal és ISO 9001 minősítéssel vállaljuk fémszerkezetek gyártását. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés. Hívjon minket! Felületkezelés, porfestés. Komplett munkafolyamat. Vágás-hajlítás-hegesztés. menetelés-fúrás. Feladatok amiket vállalok: Kerítés festés, Akciók, Ingyenes felmérés, Konyhabútor festés, javítás, járólap bontás

 • Gipszkarton glettelés

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A munka elkezdődött. Eddig mindig a megbeszélt időben, pontosan. Amennyire én értek hozzá, azt látom, hogy profi módon. Kifejezetten szeretem, ahogy a problémákat megoldja. Agyal, gondolkodik kicsit, elmondja nekem, mire jutott, mit javasol, és csak utána végzi el az adott munkafázist, amikor megértettem és rábólintottam. Persze nem mindig, sok mindenhez nem kellek. Tudja, hogy mindez nekem fontos. Köszönöm az eddigieket és előre azt, ami még hátra van a munkából. :)

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) beton és kőfelület; Kültéri glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, lakásfelújítás

 • Gipszkarton glettelés

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, pontos munka, minden a megegyezés szerint alakult

Kate Kate
2 éve

Gyors, precíz munka rövid határidővel reális áron vállalunk!Tel.:0670/6700907 Szolgáltatásaink: Gépi festés, Szobafestés, glettelés, Fűtéscső festés, ablak mázolás, lépcső betonozás

 • Gipszkarton glettelés

  2900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Eddig csak a felmeres es a megegyezes tortent meg, de ez alapjan nagyon preciz, pontos, kommunikativ, a valos munka pedig majd szeptember/oktoberben kezdodik.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő gipszkarton glettelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton glettelés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a gipszkarton glettelés átlagára 3400 - 6300 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Szolnokon?

Jelenleg 32 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szobafestőt hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: gipszkarton glettelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi szobafestő segítségét?

Egy jó szobafestő a gipszkarton glettelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha a legjobb szobafestő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gipszkarton glettelés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas