Glettelés előtti mélyalapozás Szolnokon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb szobafestőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 400-800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 szobafestő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Szolnokon?

400 - 800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Gipszvakolás profi csapat. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fal csiszolás; Mennyezeti repedések eltüntetése, Vakolás Építőipari, garázskapu festés mázolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Mindent megcsinált, amit megbeszéltünk, több ponton túl is teljesítette az elvárásainkat. Rendkívül igényes munkavégzés, nagyon kedves, normális csapat, tiszta, rendezett környezetet hagynak maguk után és megkifogásolhatatlan munkát. Csak a javaslataival több százezret spórolt nekünk, az előre nem tervezett munkákat is elvállalta korrekt árazással. Megbízható, mindenkinek nagyon ajánlom!

Üdvözlöm az oldalamon.Festest mazolast és tapètazast vállalok.Elerhetősegem:.Keressenek bátran telefonon.Köszönöm. Amiket vállalok: Ereszdeszka festés, Minőségi munka, Meszelés, tisztasági mázolás, gipszkarton álmennyezet építése

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Teljes mértekben elégedettek vagyunk, korrekt ár és kivitelezés.Munkájában maximalisan precíz, pontos, megbízható szakember! Mindenben tartja magát a megbeszéltekhez. Rendkívül becsületes alkalmazkodó szakember, ami ritka kincs a mai világban!!!!!

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Értékelt festők. Megfizethető árak. Azonnali online árbecslés. Magyar festők... Fő profilunk: Festés előtti falmosás, Festés, mázolás magas minőség, Gyerekszoba falfestés, poszter tapétázás, fürdőszoba burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors precíz csak jót tudok írni

Keresse fel műszaki vezetőnket a gyors felmérés és árajánlat készítésre! Baumit és LB Knauf anyag. Gépi vakolás, gépi glett. Komplex gépi technológia. Igény szerint festésig. Szolgáltatások: gépi vakolás, gépi glettelés, festéssel kompletten. Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal íves felület (10% nagyobb felület) többletvakolás; Kültéri glettelés; Vakolás Építőipari. tisztasági festés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Heló mindenkinek, egy lakás felújítással bíztam meg Barta urat amiben bontás, kőműves munka, festés, burkolás,parkettázás és az ipar szinte minden ágazata szerepelt benne. A véleményem csupán annyi hogy mint csapat munkájuk,hozzáéréssük, precizitásuk mellett kifogástalan munkát végeztek. Az elején mint laikus követtem a munka folyamatát de a 2-3 nap után elegendő tapasztalattal úgy döntöttem, teljesen felesleges vagyok mert, minden a megbeszéltek és a legjobb szakértelemben zajlik. Teljesen korrekt, humánus és megbízható Barta István és remélem Januárban ismét találkozunk a következő "kis palotám" kialakítása ügyében. Ez úton ismét köszönöm önnek és az embereinek a nagyszerű munkát.

Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken. Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Nyílászárók védelme. Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Erősítőhálók, sarokvédés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vakolat javítása oldalfalon (80-99% ); Gipszkarton glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, fa lakkozás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Csatlakozom az előttem szólókhoz, azaz csak jókat tudok mondani Sárvári úrról. A megbeszélt időben jöttek és jó minőségben gyorsan,tisztán dolgoztak.Mindenkinek csak ajánlhatom.

Kézzel festett, egyedi faldekoráció készítése megrendelésre! Díszítőfestés, graffiti. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Régi kőporos vakolat festés, Festés professzionálisan, Lépcső festés, cső mázolás, erkély

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan kellett szakembert keríteni, mert a korábban lebeszélt cserben hagyott minket, ez mindig veszélyes, mert nincs idő válogatni, de nagy szerencsénk volt, nagyon korrekt minden szempontból. Amit megbeszéltünk úgy volt, nem volt plusz költség, nem várt váratlan kiadás, precíz munka, kihozták amit lehetett az alapokból. Nagyon megvagyok velük elégedve, első szakember aki nem hagyott maga után több napnyi takarítani valót, nem isznak, nem beszélnek csúnyán, nem veszekedtek, tették a dolgukat csendben, precízen. Ha bővítem a házat, akkor biztosan őt hívom az új tetőhöz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a glettelés előtti mélyalapozás átlagos ára 2000 - 3800 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Szolnokon?

Jelenleg 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: glettelés előtti mélyalapozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

A jó szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: glettelés előtti mélyalapozás?

A glettelés előtti mélyalapozás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy szobafestőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas