Kültéri glettelés Szolnok szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 48 szobafestő közül, 1000-1800 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a kültéri glettelés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 szobafestő most online

Róbert

Róbert

Ingyenes kiszallas.

Geza

Geza

erdekel.

Geza

Geza

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kültéri glettelés Szolnokon?

1000 - 1800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Kültéri glettelés, Garantáltan Repedésmentes Fal, falfestés

 • Kültéri glettelés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. A munka folyamán rugalmas volt, maximálisan alkalmazkodott a többi szakemberhez. Nagyon segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Értékelt festők. Azonnali online árbecslés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fa ablak festés, Kérjen ingyenes árajánlatot, Konyhaszekrény festés, makulatúra, épület burkolás

 • Kültéri glettelés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csatlakozom a legelső véleményhez! A munkát nem fejezte be a kifizetett anyagot elvitte a helyszínről. Azóta a telefont nem veszi fel, illetve kinyomja. Semmire sem reagál. Számla nélkül dolgozik. Sem anyagról sem az elvégzett munkáról nem ad számlát. Jellemtelenül az autója lerobbanására hivatkozik és minket háromszor vert át, hogy jön és befejezi a munkát, de csak üres ígéretre vártunk órákig. Kifizettem az anyagot a munkadíjat és plusz még az üzemanyag költségem a potyára megtett utakért. SENKINEK SEM AJÁNLOM!!!!!! Kérem az első ajánlatkérőt, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy jogi útra tereljük a dolgot. Ha van még megkárosított ajánlatkérő őt is szívesen fogadom.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel, garanciával Budapest Pest megye. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Amiket vállalok: Festés hengerrel, Korrekt áron, kedvezményekkel, Ház külső színezés, fűrészporos tapétázás, épcső burkolás

 • Kültéri glettelés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Azt csinálta, amit megbeszéltünk! Rövid határidővel, remek munkát végeztek! :)

Vállalunk teljeskörű lakásfelújítást, generálkivitelezést. Kőművesmunkák falazás betonozás hudeg-melegburkolás szigetelés gipszkartonszerelés festés mázolás nyílászárók cseréje beépítéye stb stb Igényes,gyors,precíz,munkavégzés. Lakások,házak felújítása Amiket vállalok: Parketta festés, Beltéri festés, mázolás, Fűtés rézcső festés, laminált parkettázás, aljzat betonozás

 • Kültéri glettelés

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Megbizható,a megbeszéltek szerit dolgozik és jó kapcsolattartó ,mindent meg tudtunk beszélni változtatásokban partner. Segitőkész ,szakmailag odateszi magát.Ajánlom másoknak is jó szivvel.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk minden leendő és már meglévő ügyfelünk rendelkezésére. Vállaljuk kisebb-nagyobb családi házak kültéri és beltéri festését, tapétázását, glettelését valamint szigetelését. Panellakások belső felújítását, gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak kialakítását. Amiket vállalok: Ház festés, Ingyenes Felmérés és Árajánlat, Kőporos vakolat festés, fűrészporos tapétázás, laminált parketta

 • Kültéri glettelés

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hónapban találtam az oldalon Istvánékat. A lakásom teljes felújítását (festés, burkolás, villany szerelés, ablakok-ajtók cseréje) bíztam rájuk. Nagyon örülök hogy Őket választottam. Nagyon szépen, igényesen, precízen és gyorsan dolgoztak. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

Tervezés és kivitelezés országosan rövid határidővel. Dekorációs falfestés ötlete megvalósításra vár? Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Mennyezet festés, Akciók, Ingyenes felmérés, Konyha festés, falfestés, épület burkolás

 • Kültéri glettelés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

GYors, pontos, megbízható , nagyon jó szakember remek csapattal! Mindenkinek ajánlom. 2 állásos autóbeállót és tetőlécezést csináltak nálunk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő kültéri glettelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kültéri glettelés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a kültéri glettelés átlagos ára 3000 - 5700 Ft/m2. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szobafestők - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Szolnokon?

Jelenleg 30 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÜLTÉRI GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk szobafestőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált szobafestőt keresned ha a következőre van szükséged: kültéri glettelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

A jó szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szobafestőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas