Glettelés előkészítés Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 47 szobafestő közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a glettelés előkészítés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szolnokon közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 szobafestő most online

Laszló

Laszló

erdekel.

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a glettelés előkészítés Szolnokon?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák Főbb szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Kültéri glettelés, Garantáltan Repedésmentes Fal, falfestés

 • Glettelés előkészítés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. A munka folyamán rugalmas volt, maximálisan alkalmazkodott a többi szakemberhez. Nagyon segítőkész. Bátran ajánlom mindenkinek.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Értékelt festők. Azonnali online árbecslés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fa ablak festés, Kérjen ingyenes árajánlatot, Konyhaszekrény festés, makulatúra, épület burkolás

 • Glettelés előkészítés

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csatlakozom a legelső véleményhez! A munkát nem fejezte be a kifizetett anyagot elvitte a helyszínről. Azóta a telefont nem veszi fel, illetve kinyomja. Semmire sem reagál. Számla nélkül dolgozik. Sem anyagról sem az elvégzett munkáról nem ad számlát. Jellemtelenül az autója lerobbanására hivatkozik és minket háromszor vert át, hogy jön és befejezi a munkát, de csak üres ígéretre vártunk órákig. Kifizettem az anyagot a munkadíjat és plusz még az üzemanyag költségem a potyára megtett utakért. SENKINEK SEM AJÁNLOM!!!!!! Kérem az első ajánlatkérőt, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy jogi útra tereljük a dolgot. Ha van még megkárosított ajánlatkérő őt is szívesen fogadom.

Kül és beltéri festés, lakásfelújítás pontos határidővel, garanciával Budapest Pest megye. Családi házak, lakások, Irodaházak Ipari és Közületi létesítmények Felújítása- Festése. Garanciával. Gyors Kiérkezés. Szolgáltatások: Szobafestés, Mázolás, Tapétázás. Amiket vállalok: Festés hengerrel, Korrekt áron, kedvezményekkel, Ház külső színezés, fűrészporos tapétázás, épcső burkolás

 • Glettelés előkészítés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Azt csinálta, amit megbeszéltünk! Rövid határidővel, remek munkát végeztek! :)

Vállalunk teljeskörű lakásfelújítást, generálkivitelezést. Kőművesmunkák falazás betonozás hudeg-melegburkolás szigetelés gipszkartonszerelés festés mázolás nyílászárók cseréje beépítéye stb stb Igényes,gyors,precíz,munkavégzés. Lakások,házak felújítása Amiket vállalok: Parketta festés, Beltéri festés, mázolás, Fűtés rézcső festés, laminált parkettázás, aljzat betonozás

 • Glettelés előkészítés

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Megbizható,a megbeszéltek szerit dolgozik és jó kapcsolattartó ,mindent meg tudtunk beszélni változtatásokban partner. Segitőkész ,szakmailag odateszi magát.Ajánlom másoknak is jó szivvel.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal állunk minden leendő és már meglévő ügyfelünk rendelkezésére. Vállaljuk kisebb-nagyobb családi házak kültéri és beltéri festését, tapétázását, glettelését valamint szigetelését. Panellakások belső felújítását, gipszkarton álmennyezetek és válaszfalak kialakítását. Amiket vállalok: Ház festés, Ingyenes Felmérés és Árajánlat, Kőporos vakolat festés, fűrészporos tapétázás, laminált parketta

 • Glettelés előkészítés

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A múlt hónapban találtam az oldalon Istvánékat. A lakásom teljes felújítását (festés, burkolás, villany szerelés, ablakok-ajtók cseréje) bíztam rájuk. Nagyon örülök hogy Őket választottam. Nagyon szépen, igényesen, precízen és gyorsan dolgoztak. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

Tervezés és kivitelezés országosan rövid határidővel. Dekorációs falfestés ötlete megvalósításra vár? Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Mennyezet festés, Akciók, Ingyenes felmérés, Konyha festés, falfestés, épület burkolás

 • Glettelés előkészítés

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

GYors, pontos, megbízható , nagyon jó szakember remek csapattal! Mindenkinek ajánlom. 2 állásos autóbeállót és tetőlécezést csináltak nálunk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előkészítés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előkészítés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a glettelés előkészítés átlagos díja 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Szolnokon a glettelés előkészítés szolgáltatáshoz már 36 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szobafestőt Szolnokon?

Jelenleg 28 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐKÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő munkával kereshető meg: glettelés előkészítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

Egy jó szobafestő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A glettelés előkészítés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas