Minőségi mennyezet glettelés Szolnokon. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 51 szobafestő közül, 900-1700 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szolnokon bérelj fel a legjobb szakembereket a mennyezet glettelés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 szobafestő most online

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Antal

Antal

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

erdekel.

Mennyibe kerül a mennyezet glettelés Szolnokon?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Erősítőhálók, sarokvédés. Gipszvakolás profi csapat. Ajánlat 24 órán belül. Mennyezetvakolás. Feladatok amiket vállalok: Gépi vakolás; Plafon glettelése, Garantáltan Repedésmentes Fal, fa mázolás

 • Mennyezet glettelés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nincs folosleges duma, hanem teszik a dolgukat. Padlasszigetelest csinaltak +15cm-vel noveltek a jelenlegi uveggyapott szigetelest. Talpraesett, okos, gyors, agilis csapat.

Keresse fel műszaki vezetőnket a gyors felmérés és árajánlat készítésre! Baumit és LB Knauf anyag. Gépi vakolás, gépi glett. Komplex gépi technológia. Igény szerint festésig. Szolgáltatások: gépi vakolás, gépi glettelés, festéssel kompletten. Fő profilunk: Konyhaszekrény festés, Szobafestés, mázolás tapétázás, Konyha festés, fal glettélés, mediterrán burkolatok készítése

 • Mennyezet glettelés

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó az esőcsatorna hiányzó anyagát nem szállította le, a 80 000,- Ft előlegről nem számolt el, a már mevett anyagokról nem adott számlát. Kérésem volt, hogy a házhoz vásárolt anyagokról a nevemre vásároljon, és adjon számlát. A házszigetelést sem fejezte be, az ajánlott összeget felvette, és otthagyta a munkát. Megbízhatatlan, a szerződésben foglaltaknak nem tet eleget,maz adott szavában sem lehet hinni.

Álmos
2 éve

Vakolás Az Ország Bármely Pontján. Korrekt Árak, 20 Év Tapasztalat. Kérjen Ajánlatot! Mennyezet vakolása. Oldalfal vakolása. Gipsz vakolat készítés. Vakolat hálózása. Szolgáltatásaink: Vakolás oldalfal PERLITHABARCS (2cm-es téglafelület); Fal glettelés, gyors, tiszta, pontos munka, helyreállítás

 • Mennyezet glettelés

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szépen és gyorsan dolgoznak. Teljes hozzá nem értésem miatt sokat segített. Köszönöm a türelmet és segítőkészséget!

Erősítőhálók, nyílászárók védelme, sarokvédés, szivacsozás, glettelés. Gyors precíz, tiszta munka! Képek + Referncia + Megrendelés a linken! Mennyezetvakolás. Gipszvakolás profi csapat. Ajánlat 24 órán belül. Erősítőhálók, sarokvédés. Profi Vakolás géppel. Főbb szolgáltatásaink: Gépi vakolás; Nemesvakolat felhordás, Már 1600 Ft/ nm² áron, tapéta festés

 • Mennyezet glettelés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló munkát végeztek. Gyorsan, jól felszerszámozva, tisztán dolgoztak. A területet kitakarítva hagyták el. Ajánlom másnak is.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy ingyenes árajánlatot. Magyar festők hálózata. Megfizethető árak. Értékelt festők.... Főbb szolgáltatásaink: Fűtés rézcső festés, Beltéri festés, mázolás, Aluminium radiátor festés, helyreállítás, lépcső

 • Mennyezet glettelés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gergő megbízható, jó modorú és találékony szakember. Nálunk nagyun ügyesen megoldotta a problémás álmennyezet felszerelését és még a konyhaszerkrény leszerelésben is segített, ami nem az ő munkaköre lett volna. Csak ajánlani tudom!

Tervezés és kivitelezés országosan rövid határidővel. Dekorációs falfestés ötlete... Főbb szolgáltatásaink: Konyhabútor festés, Festés 50% engedmennyel, Beton festés, mázolás, lépcső betonozás

 • Mennyezet glettelés

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Még a felmérés fázisában vagyunk, de korrekt rugalmas, segítőkész szakembernek tűnik.

Eva T
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő mennyezet glettelés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezet glettelés: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a mennyezet glettelés átlagos díja 2300 - 4400 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szobafestőt Szolnokon?

Ebben a pillanatban 29 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZET GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal kereshető meg: mennyezet glettelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szobafestő?

Egy megbízható szobafestő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor szobafestőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas