Kerítés burkolás Szolnok területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kerítésburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szolnok-i kerítés burkolás - Válassz az 38 elérhető profi közül. Minőségi szolgáltatások és garancia. Kérj ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 kerítésburkoló most online

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

Andras

Andras

Érdekel.

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kerítés burkolás Szolnokon?

5800 - 11000 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kerítésburkolók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kerítésburkolót!

Add Meg, Mi a Feladat és a Legjobb Helyi Burkolók Szinte Azonnal Keresni Fognak! Keress a Profi Szakemberek Között és Kérj Ajánlatot Néhány Perc Alatt! Regisztráció nélkül is.

 • Kerítés burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Figyelmes,kedves szakszerû kiszolgálás,széles választék☺

több éves tapasztalat, legmaximálisabb szakmai precizitás.

 • Kerítés burkolás

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagy szakértelemmel és profizmussal dolgozik. Bátran ajánlom mindenkinek, hisz nem csak országszerte, de külföldön is dicsérték a munkáit.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Kerítés burkolás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Prezic, profi, gyors munkavégzés. Köszönöm szépen a viacolorozást!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Kerítés burkolás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosan és alaposan dolgozik és kérdések esetén hasznos szakmai tanácsokkal lát el. A megrendelő részéről az egyedi igényeket rugalmasan kezeli és bármikor elérhető. Remek szakembernek tartom az elvégzett munkája alapján, szívesen ajánlom bárkinek.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Kerítés burkolás

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Megbeszéltük, hogy kijön felmérni a munkát és árajánlatot adni, fél órával az a megbeszélt időpont után hívom, nem veszi fel majd újra hívom és ki van kapcsolva. El kellett volna olvasnom az eddigi értékelését és akkor fel se hívom! Hiába mentem el a felújítandó lakásra és vártam rá egy órát! Ha kőművest keresel, fel se hívd!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kerítésburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés burkolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés burkolás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a kerítés burkolás átlagos díja 3400 - 6500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Szolnokon a kerítés burkolás szolgáltatáshoz már 35 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Szolnokon?

Ebben a pillanatban 27 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod ha a következőre van szükséged: kerítés burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: kerítés burkolás?

A kerítés burkolás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas