Kert burkolás Szolnokon gyorsan és hatékonyan!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kert burkolás Szolnokon - Találjon a 42 elérhető szakember közül! Válasszon megbízható szakembert kertje burkolására. Kérjen most ajánlatot online! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 kertburkoló most online

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Tibor

Tibor

Érdekel.

Mennyibe kerül a kert burkolás Szolnokon?

5500 - 10400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertburkolót!

Kiváló minőségű építőanyagok országos házhoz szállítással és választásban segítéssel. Segítünk az Önnek legjobb építőanyag kiválasztásában, és személyre szabott ajánlatot...

 • Kert burkolás

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Ha jó medencét akarsz akkor őket válszd!!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión.

 • Kert burkolás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, alapos és precíz.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést.

 • Kert burkolás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Szuper

Szegélykő fektetése Járda építés tékő építés autó parkoló építés. Útburkolatok, viacolorok, autóbeállók, parkolók, járdák, járdaszigetek képítése. Tereprendezés. Termőföld szállítás.

 • Kert burkolás

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék munka, amire garanciát se vállalnak. Többször hívtuk, hogy javítsa ki, de semmi. Soha többet és senki másnak sem ajánlom.

Tervek elkészítésén keresztül egészen a kulcsra kész állapotig vállaljuk a kivitelezést. Teljeskörű minőségi kivitelezés, referenciákkal rendelkező megbízható vállalkozótól.

 • Kert burkolás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával, munkákkal. Többször volt már alkalmunk együtt dolgozni és minden munkát a pontosság, alaposság, precízség jellemezett. Már a kivitelezés megkezdése előtt, a felmérés is átgondolt, részletes. A munkakezdés pontos, a munkafolyamat alatt minden kérésünk figyelembe lett véve. A kivitelezés során és a munka vegeztével is a terület nagyon rendben és tisztán volt tartva. Köszönjük az elkészült burkolatokat. Jó szívvel ajánljuk a csapatot.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves kert burkolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kert burkolás: mennyi a munkadíj Szolnokon?

Szolnokon a kert burkolás átlagos ára 3000 - 5700 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Szolnokon?

Jelenleg 28 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KERT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő munkával kereshető meg: kert burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

A jó kőműves pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas