Térkövezés Szolnokon tapasztalt szakemberekkel!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Szolnokban 42 profi térkövező segít elképzeléseid megvalósításában. Széles választék, minőségi munka és versenyképes árak. Kérj ajánlatot még ma! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szolnokon környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 térkövező most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

A környéken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a térkövezés Szolnokon?

2200 - 4200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Add Meg, Mi a Feladat és a Legjobb Helyi Burkolók Szinte Azonnal Keresni Fognak! Keress a Profi Szakemberek Között és Kérj Ajánlatot Néhány Perc Alatt! Regisztráció nélkül is.

 • Térkövezés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Figyelmes,kedves szakszerû kiszolgálás,széles választék☺

több éves tapasztalat, legmaximálisabb szakmai precizitás.

 • Térkövezés

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagy szakértelemmel és profizmussal dolgozik. Bátran ajánlom mindenkinek, hisz nem csak országszerte, de külföldön is dicsérték a munkáit.

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! Ország teljes területén. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Térkövezés

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Prezic, profi, gyors munkavégzés. Köszönöm szépen a viacolorozást!

Szegélykő fektetése Viacolor Térkő építése. Vállaljuk szegélykövek lerakását, ingatlanok...

 • Térkövezés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon pontosan és alaposan dolgozik és kérdések esetén hasznos szakmai tanácsokkal lát el. A megrendelő részéről az egyedi igényeket rugalmasan kezeli és bármikor elérhető. Remek szakembernek tartom az elvégzett munkája alapján, szívesen ajánlom bárkinek.

Térkövezés rövid határidővel, teljes körűen, hulladék elszállítással, takarítással együtt. Vállaljuk magánszemélyek és cégek részére térburkolat készítését. Tiszta, minőségi munka. 8 éves tapasztalat. Tiszta munkaterület. Országos kivitelezés.

 • Térkövezés

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Megbeszéltük, hogy kijön felmérni a munkát és árajánlatot adni, fél órával az a megbeszélt időpont után hívom, nem veszi fel majd újra hívom és ki van kapcsolva. El kellett volna olvasnom az eddigi értékelését és akkor fel se hívom! Hiába mentem el a felújítandó lakásra és vártam rá egy órát! Ha kőművest keresel, fel se hívd!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: milyen árak vannak Szolnokon?

Szolnokon a térkövezés átlagára 1600 - 3000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján válasszunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Szolnokon?

Ebben a pillanatban 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával kereshető meg: térkövezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: burkoló?

Ha egy megbízható burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A térkövezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas