Kerítés lábazat burkolás Szolnokon a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 40 burkoló közül! Korrekt kerítés lábazat burkolás árak — 1400-2700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Szolnokon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szolnokon környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 burkoló most online

Miklós

Miklós

A környéken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Attila

Attila

Érdekel.

Mennyibe kerül a kerítés lábazat burkolás Szolnokon?

1400 - 2700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb burkolók Szolnokon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező burkolót!

Válassz okosan burkolót, mások segítségével. Kérj be több ajánlatot is ingyen! Minősített szakemberek. Írásban vagy telefonon. 70.000+ szakember. Valós értékelések. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Kerítés lábazat burkolás

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors profi munka!

Kertépítés az Ön elképzelése alapján. Füvesítés, térkő lerakása, betonozás, támfal építés. Kertépítés, kertfenntartás, térburkolás, kapubeálló térkövezése. Gyors, ingyenes felmérés.

 • Kerítés lábazat burkolás

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Hozzáértő kiszolgálás, jó árak.

Bízza ránk medencéje építését, mert mi értünk hozzá! Medenceépítés 1975 óta. Típusok: Zsaluköves medencék, Magiline medence, Fémfóliás medencék, Műanyag medencék.

 • Kerítés lábazat burkolás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Profi munkát végeztek.Pontos, korrekt, megbízható csapat! Az előre megbeszélt feltételekkel végezték el a munkát. Csak ajánlani tudom Őket!

Kérjen most ingyenes árajánlatot térkövezésre, határidővel és megcsináljuk álmai udvarát! Professzionális térkő lerakás, kizárólag igényeseknek, akik a maximális minőséget várják. Ingyenes műfű minta. 10 év garancia. Ingyenes árajánlat. Kutyabarát. Raktáron lévő műfűvel.

 • Kerítés lábazat burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kellemes környezet, jó kiszolgálás. Kedvező árak, széles választék, kiváló minőség! Bőséges parkolási lehetőség, hosszú nyitvatartási idő.

Meleg és tiszta fürdővíz tavasztól őszig. Növelje az úszás élményét a SunnyTent. Ingyenes szállítás minden sátorhoz. A SunnyTent könnyen telepíthető. Rendeljen most! Még télen is.

 • Kerítés lábazat burkolás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Egy negatívum van túl nagy a választék, el veszik az ember! Segítőkész, kedves eladóhoz volt szerencsénk, másnap szó nélkül cserélték az élvédőt mert nem passzolt a szín!

Hobbi'e H
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés lábazat burkolás közben Szolnokon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés lábazat burkolás: mennyibe kerül Szolnokon?

Szolnokon a kerítés lábazat burkolás átlagos ára 2300 - 4400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Szolnokon?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Szolnokon?

Ebben a pillanatban 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS LÁBAZAT BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót hívnod ha erre van szükséged: kerítés lábazat burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy megbízható burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kerítés lábazat burkolás?

A kerítés lábazat burkolás és összes részfeladata ide sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas