Felkapott 4 órás esti munka, megbízás

Szórólap tervezés

Szórólap tervezése önkormányzati választásra polgármester jelöltnek. Fotók a jelöltről már a rendelkezésre állnak. A szórólap szövegének a nyers szövege rendelkezésre áll. A részletek pontosítása végett további egyeztetés szükséges.

Több megbízás álláskeresőknek Szombathelyen

Óriásplakát design-készítés

Nem rég indult vállalkozásomat szeretném berúgni egy erős marketing-kampánnyal. Van design-unk bannerekhez, szórólapokhoz stb., ezek alapján szeretnék elkészíttetni egy tervet kültéri óriásplakáthoz.

Reklámautó készítés / fóliázás

Autók reklámdekorációját vállaljuk magas minőségben és közeli határidővel Budapesten és Sopronban egyaránt! Részletek www.vipro.hu

Koncert plakát

Sziasztok! Szükségem lenne egy koncert promótálására szolgáló plakát tervre. A plakátnak fekete-fehérnek kell lennie. 2 zenekarral lépünk fel (Kingfishers és Flashjet), mind a kettő rock stílus. A fellépés helyszíne: Ipolybalog centrál csárda (ezt később pontosítom, utána kell kérdezzek) Időpontja: ****.**.** péntek (18:30 kezd a kingfishers, majd 20:00 kezd a Flashjet) Projekt neve: Restart Célja: A vírus utáni partyk újraindítása (ez így konkrétan ne kerüljön fel a plakátra) Üzenetben tudok majd küldeni egy adag képet extrába + FB oldalt, ahonnan lehet ihletődni. Valami modern - letisztult álló plakátot szeretnénk, fent említett fekete-fehér verzióban.

Regisztrálj és értesülj az új munkákról elsőként

Add meg elérhetőségeidet, hogy a munkaadók megkereshessenek

Hogyan működik?
  • Ingyenesen létrehozol egy fiókot vállalkozásod adataival
  • Azonnal értesítést kapsz, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Ajánlatot küldesz a megrendelővel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér 4 órás esti munka esetén Szombathelyen?
Mennyi a munkadíj: 4 órás esti munka? A legtöbb szakember 4 órás esti munka esetén Szombathelyen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2700-5500 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 19000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 19%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: 4 órás esti munka?
Milyen fajta feladatok elérhetőek?
Hogy választanak ki engem egy feladat elvégzésére?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06