Aktuális kazánfűtő állás, feladat

Kazánok telepítése és karbantartása

Szombathely, 9700 Magyarország

Jelenleg pincében vegyes tüzelésű kazán. Gáz készülék Fűtés-melegvíz- régi - fürdőszobában és gáz konyhában is bevezetve.

Kazánok telepítése és karbantartása

Szombathely, 9700 Magyarország

Vegyes tüzelésű kazán cseréje Sanier Duval Samiotek Condens 24 gázkazánra /gáz bevezetve konyhába/ , a jelenlegi kazán pincében van. Radiátorok a régi típus

BAXI kazán ellenőrzés

A BAXI kazánunk néha furcsa hangot ad ki, és kigyullad egy piros ikon rajta (olykor felvillan). Mi lehet a probléma!? Ezt kellene ellenőrizni. XVII. kerületben

Egynapos állás munkakeresőknek Szombathelyen

Fűtés szerelés

2 db lap radiátorom van amit szerintem át kell mosni, mert felül meleg és alul hideg. nem fűt! Sos szerelőt keresek! 11. kerületben vagy bárhol aki kijön oda

Termomax OV típusú 822 Nova gázkazán szelepes rendszerrel javítása

A gázkazánunkat szeretnénk megnézetni valakivel és lehetőleg a javítást is intézni. Amennyiben lenne releváns jelentkező, szívesen vázoljuk az általunk észlelt problémát! Köszönöm!

Hőszivattyús fűtés rendszerre árajánlatot kérek

Kőszeg, 9730 Magyarország

50 nm alapterületű, beépített tetőterű családi ház teljes felújítása során szeretnénk levegő-víz hőszivattyús rendszert kiépíteni. HMV-zel (3-4 főre), elsődleges fűtésre, hűtőfunkcióval. 20 cm-es homlokzati szigetelés, kiépített padlófűtési rendszer. Július-augusztus környékén lenne esedékes a szerelés, Kőszegen.

Hőszivattyús fűtésre árajánlatot kérek

Csepreg, 9735 Magyarország

Meglévő padlófűtés 75 m2, és radiátoros 40m2 rendszert szeretnék müködtetni hibrid kazánnal.

Padlófűtés kiépítésére kivitelezőt keresek

Új padlófűtésünk lett a házban ami 85nm. Van egy Ferrolli elektromos kazánunk napelemmel, és Immergas Vitrix EXA gáz készülékunk. Valamiert nem működik jól a gépészeti kialakítás. 11-12 m3 megy el 24 óra alatt amit úgy gondolom gazdaságtalan és korszerűtlen. Ehhez keresek szakembert aki valóban érti a dolgát. A koklerokból nem kerek köszönöm.

Fűtésszerelőt keresek

Szombathely, Vasút u. 16, 9700 Magyarország

Üdvözlöm

Fűtésszerelőt keresek

Régi lyukas vegyestüzelésű kazán cseréje füstcsövezéssel együtt. 6/4” acél csővel hegesztve. ~2m cső, 3db könyök, 2db menetes vég. Kazán, füstcsövek meg vannak(35kw) de helyére kell vinni és a régit kihozni a szuterénból. Helyileg: Pellérd

Rossz a gázbojler, nem melegít

Egy 10 éves ariston gázbojler valamiért nem melegíti a vízt. Szakértőt jelentkezését várom.

Kútfurás

Balatongyörökre kútfúrót keresek.

Kazáncsere

Fűtés korszerűsítést szeretnék,jelenlegi kazánt szeretném lecserélni Buderus logamax u 102 24k. Kombi kondenzációs kazánt szeretnék, 85 m2 a csáldi ház 5 db radiátor van 22k 60 cm magas. 2 db 156 cm radiátor 1 db 73 cm radiátor 1 db 60 cm radiátor 1 db 40 cm radiátor Kazán füstcsöve függőlegesen megy 2 m hosszú, szabadon áll nem kéményben megy , kazánnál nincsen beépitve fűtési víz szűrő, radiátorok rézcsővel vannak bekötve. Bosch condens 2300 kombi kazánra gondoltam. Ingatlan Kerepesen található.

Padlófűtés és vízhálózat kiépítésére ajánlatot kérek

Szombathely, Fő tér 16, 9700 Magyarország

Üdvözlöm! Régi típusú házban a parketta és a párnafák felszedésénél tartunk. A következő lépésben betonozunk, aljzatszigetelés és padlófűtés stb jönne. Utána a teljes házban netto kb 170 nm-re szeretnénk padlófűtést kérni. A szobákat lehessen külön szabályozni, ha megoldható. Kombi gázkazánnal szeretnék fűteni. Jelenleg egy fatüzeléses és egy gázkazán bélelt kémény van. A fatüzeléses kazánt, ha tartállyal meg lehet oldani, fűtés rásegítésre használnánk. Várhatóan október-november magasságában lenne kész a betonozás, de rugalmasan az ezt követő időszakban számítanék a padlófűtés és vízszerelésre. A padlófűtés után lenne ablakcsere. Vízhálózat kialakítására is számítanék ajánlatra. Vas megyei Egyházasrádóc településen lenne egy családi házban a kivitelezés. Üdvözlettel: Csonka Tamás +** ** *** **** ******.******@*****.***

Hőszivattyús fűtés rendszerre árajánlatot kérek

Geotermikus hőszivattyús rendszerre szeretnek ajánlatot 3 szintes családi ház, kb 230 m2 össz terület

Hőszivattyús fűtés rendszerre árajánlatot kérek

80 nm-es, háromszobás családi ház, szobák 16nm-esek. Eddig kombicirkó oldotta meg a fűtést lapradiátorokkal. A melegvíz boilerrel megoldott.

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

Tisztelt Vállalkozó! Árajánlatot kérek vizes rendszerű padlófűtés kialakítására, a meglévő kombi cirkó kazánnal. Konyha-tálaló 22 nm, szoba 20 nm, fürdőszoba 5 nm, előtér 5 nm, lépcsőház 10 nm, A szerelés helyszíne Bp. XX. ker. Kb. szeptember végén. A rétegben kialakításának árai is érdekelnének. (Lépésálló szigetelőanyag 10-15 cm, hőtükör fólia, szerelőpanel, vagy acélháló, 5-6 cm estrich beton) Tisztelettel Százman Gábor +*********** *******.*****@*****.***

Gáz fűtés csere

Hőszivattyús fűtés rendszerre árajánlatot kérek

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

Rábapaty, 9641 Magyarország

Nemrég vásároltunk egy 1974-ben épült 89 négyzetméter alapterületű családi házat, melynek fűtési rendszerét szeretnénk felújítani, érdeklődni szeretnék, hogy milyen típusú megoldás lenne a megfelelő?

Víz - szennyvíz szerelés

55 m2-es , 2 szintes , 4 kisebb , és 2 kicsi szobából álló téglaház Zalaegerszeg közelében. A vízóra augusztusban kerül bekötésre , a víz 1 ponton a házban bevezetve falicsappal. . Az új tulajdonosnak a - jelenleg csak ALAP / Beköltözhető szintű igényére kialakítani a vízellátást és szennyvíz elvezetést. 1 konyha , 1 fürdő lenne , és 1 db WC. 2022 szeptember lenne az ideális időpont a munkára. Megtekintés lehetséges augusztus 6-7-én , előzetes egyeztetéssel. Telefon : ****-***-**** - Krasznai Dániel

Wc javítás

Wc aljából folyik a víz

Kazán szervizelés

Egy olasz gyártmányú 20 éves kazán szervizelése a munka

Radiátor csere

5 db radiátorunk van amit szeretnénk cseréltetni. A jelenlegi méreteik: 1db 63x65 1db 40x65 1db 33x65 2db 18x75 Juniusban lesz 2 hét mikor meg lehet csinalni a cserét.

Vizszerelő

Körmend, Magyarország

Vizhálózat teljes körű kiépitése, bevezetése.

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

58 nm ház melgvizes padlófűtés kiépítése érdekelne.Tehát gázzal fűthető,főleg az az újszerű megoldás érdekelne ,ahol már nem kell betonozni rá.

Radiátor csere

5 db radiátorunk van amit szeretnénk cseréltetni. A jelenlegi méreteik: 1db 63x65 1db 40x65 1db 33x65 2db 18x75 Juniusban lesz 2 hét mikor meg lehet csinalni a radiátor cserét.

Kútfúrásra van szükségem

Torony, Berek u. 11, 9791 Magyarország

Meglévő kút tísztítása és mélyítése

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

Nemesbőd, 9749 Magyarország

Padlófűtés kialakítása és gázkazánra kötése 90 m2 területen.

Padlófűtés kiépítésére kivitelezőt keresek

A padlófűtéshez használt kazánt melegvíz-előállításra is kell használni. A bal oldali, 15,5 m2-es szobában elektromos padlófűtés lehet. Kapcsolat csak emal-on keresztül

Kútfúrásra árajánlatot kérek

Kút fúrás, kőszárhegyen

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

115nm szeretnék padlófűtéssel fűteni, egy 15nm szoba szárazrendszerű lenne mert alatta pince van. A többi az betonba ágyazva lenne.

Padlófűtés kiépítésére ajánlatot kérek

Most lett vásárolva az ingatlan es padlófűtést szeretnek kb 80-90m2 es teljes kiépést kérnék

Központi fűtés

Ajánlatokat várok teljesen új központi fűtés kiépítésére kb 100m²-es házban Székesfehérvár mellett.Nyilván az árak sok mindentől függnek(gondolom),de szeretnék kb középkategóriás árajánlatokat.

Családi ház fűtésének kialakítása

Szombathely, Magyarország

Tisztelt szakember, Idén kezdtük el családi házunk építését egy Szombathelyhez közeli faluban, melyhez szakembert keresünk a fűtésrendszer kiépítésére. Terveink szerint a munkát jövő év nyarára szeretnénk beütemezni. A lakrészben mindenhova padlófűtést szeretnénk, melyet gázkazán működtet. A 30% megújuló energiaforrást egy fatüzelésű kályhával és 2 db split klímával szeretnénk megoldani. Szeretnék árajánlatot kérni a szabad kapacitással rendelkező szakemberektől.

Vízhálózat kiépítése

Szombathely, Magyarország

Tisztelt szakember, Idén kezdtük el családi házunk építését egy Szombathelyhez közeli faluban, melyhez szakembert keresünk a vízhálózat kiépítésére. Terveink szerint a munkát jövő év nyarára szeretnénk beütemezni. A vízóra és a kiállások telepítése már elkészült. A mellékelt rajzon megtalálhatóak a vizes blokkok: - Kisebb fürdőszoba: WC, zuhanyzó, csap - Nagy fürdőszoba: zuhanyzó, kád, WC, dupla csap - Konyha: csap, mosogatógép - Háztartási helyiség: mosógép, vízmelegítő bojler Szeretnék árajánlatot kérni a szabad kapacitással rendelkező szakemberektől.

Fűtésrendszer üzemeltése, karbantartása

A fűtési rendszer 10 éve nem volt hasznàlva,és beszeretném üzemeltetni,illetve karbantartàst végeztetni. Gàzos fűtésről van szó,szakembere van szükségem a beüzemeléséhez.

Fürdőszoba felújítása

Egy 3,2 m2-es fürdőszoba felújítása egy társasházi téglalakásban. A jelenlegi berendezés komplett cseréje, fürdőkád / zuhanyzó, mosdó és szekrény telepítése, burkolat és csempézet szükség szerinti cseréje, kapcsolódó vízvezetékszerelési és villanyszerelési munkák.

Víz-gázrendzser teljes felújítása

Kaposvár belvárosi, 70m2-es lakás víz-gázrendzserének teljes felújítása.

Vízszerelés

Az épületbe be van vezetve a víz. A szennyvíz ki van építve. Mellékhelyiségben és fürdőszobában hideg és meleg vízvezeték kiépítése. Csatlakozási pontok: 2 db modsdókagyló (hideg,meleg) 1 db mosdókagyló (hideg), 1 db zuhanyzó (beépített), 1 db fürdőkád 2 db falba sülyesztett wc beüzemelése.

Gàzkészülék szerelés

FÉG típusú gàzboyler javítás.

Kazáncsere

Régi kazán cseréje, fűtésrendszer korszerűsítése. Kétszintes családi ház 100nm. Kazánról és a kéményről képet csatoltam. Árajánlatát kérném! Köszönettel: Molnár Hajnalka000

Jelentkezz az állásokra

A legjobb munkák gyorsabban elkelnek, mint a többi. Iratkozz fel az új aktuális lehetőségekért

Hogyan szerezehetek meg egy feladatot?
  • Válassz ki egy feladatot és jelentkezz rá
  • Töltsd ki a profiloldaladat szakemberként
  • A feladat elvégzését követően kapd meg a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér kazánfűtő állás esetén Szombathelyen?
Mennyi a munkadíj: kazánfűtő állás? A legtöbb szakember kazánfűtő állás esetén Szombathelyen feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 2600-5900 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-39000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 17%-kal nőttek.
Ez a Qjob megbízása: kazánfűtő állás?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06