Dekor glettelés Tatabányán gyorsan és hatékonyan!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 szobafestő közül, 600-1100 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a dekor glettelés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 szobafestő most online

Bertalan

Bertalan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a dekor glettelés Tatabányán?

600 - 1100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb szobafestők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Komplex fémszerkezet gyártás, lézerhegesztés, CO robothegesztés, kézi hegesztés. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés, robothegesztés. menetelés-fúrás. Felületkezelés, porfestés. Vágás-hajlítás-hegesztés. Fő profilunk: Mennyezet festés, Tisztasági Falfestés, Radiátorcső festés, lakás festés, lépcső

 • Dekor glettelés

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás megkeresett engem telefonon, majd másnapra megígérte, hogy eljön felmérni a munkát. Előtte telefonál. Nem telefonált, és nem is jött. Két nap múlva kerestem a munkával kapcsolatban. Mátyás ismét megígérte, hogy másnap telefonál, és egyeztetünk konkrét időpontot, amikor meg tudja nézni az erkélyt. Azonban ez sem valósult meg.

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szakképzett mesteremberekkel tűz- és vízálló gipszkarton panelek telepítését is vállaljuk. Felújítás. Kőműves Munkák. Ingyenes ajánlatkérés. Bontás. Víz- Fűtésszerelés. Parkettázás. Feladatok amiket vállalok: Csövek festés, Gépi festékszórás, Ereszdeszka festés, tisztasági mázolás, gipszkarton álmennyezet építése

 • Dekor glettelés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, gyors munkavégzés, korrekt munkadíj, udvarias viselkedés- csak ajánlani tudom!

Szeretem a megrendelőimet úgy kiszolgálni, hogy teljesen meg legyenek elégedve. Precizitás és minőség a legfontosabb. Fő profilunk: Meszelés, Gépi festékszórás, Tisztasági festés, mintás tapétázás, konyha burkolás

 • Dekor glettelés

  4100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Végighallgatott, elmondta mit lehet mit nem. Megállapodtunk hogyan tudja megvalósítani amit szerettünk volna. Maximálisan segítőkész, korrekt szakember.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Töltsd fel az online kalkulátorunkba a részleteket és kapsz egy... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Plafon festés, Gépi festékszórás, Konyhaszekrény festés, tapétázás, nappali burkolás

 • Dekor glettelés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó volt vele a kommunikáció, pontosan elmondta, hogy mit, hogyan fog csinálni, a megbeszélt alapanyagokkal nagyon szép, profi munkát végzett. Csak ajánlani tudom őt.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Nemesvakolat festés, mázolás, Ház külső színezés, szobafestő mester, mediterrán burkolatok készítése

 • Dekor glettelés

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Kis munkáról, 3 pala cseréjérő volt szó, amit érthetően nem azonnal, de végülis elvégrta a munkát rendben

Minőség, tartós, könnyen felvihető kültéri falfesték. Látogasson el oldalunkra! Penészmentes. Német minőség. Széles körben elterjedt. Hővisszaverő. Egészségbarát. Típusok: Beltéri hőszigetelés, Babaszoba festése, Allergiamentes környezet, Hővisszaverő falfesték. Amiket vállalok: Fém kerítés festés, Festés, Nemesvakolat festés, laminált parkettázás, fürdőszoba burkolás

 • Dekor glettelés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Hibásan végezte el a munkáját, ezt követően ismét beázott az erkély. Sok ígéret ellenére sem jött kijavítani a hibát, sőt telefonon és a Messengeren sem tudtam elérni (letiltotta a hívásomat?)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő dekor glettelés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Dekor glettelés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a dekor glettelés átlagos díja 5100 - 9600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Tatabányán a dekor glettelés szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést DEKOR GLETTELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő munkával bízható meg bátran: dekor glettelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy szobafestő?

Egy megbízható szobafestő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: szobafestő?

Ha egy megfelelő szobafestő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A dekor glettelés és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas