Egyedi tapéta tervezés Tatabánya területén!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 33 lakberendező közül, 6300-11900 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a egyedi tapéta tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Tatabányán környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 lakberendező most online

Bertalan

Bertalan

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Roland

Roland

erdekel.

Mennyibe kerül az egyedi tapéta tervezés Tatabányán?

6300 - 11900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Lakberendező és építészmérnök vagyok.Vállalási területeim:belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, kivitelezés, 3D látványtervezés, helyszíni tanácsadás, bútortervezés és kivitelezés, költségvetés összeállítása és az ezzel összefüggő munkák pl. szellőztető rendszerek, villanyszerelés, gépészet szervezése és kivitelezése.

 • Egyedi tapéta tervezés

  11100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, segítőkész hozzáállás, minőségi munka. Köszönöm!

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes...

 • Egyedi tapéta tervezés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Szép munka..Árban is kedvező...🙂

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Nemzetközi trendek. Bényei István építész.

 • Egyedi tapéta tervezés

  11000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Egy korrekt autószervíz

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen.

 • Egyedi tapéta tervezés

  4300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Reasonably priced service, the guy who runs the businness is very knowledgeable. Recommemded without any doubt.

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. két évtizedes tapasztalat. magas minőség kedvező ár. nemzetközi referenciák.

 • Egyedi tapéta tervezés

  11800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben volt.Másoknak is ajánlom.

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező egyedi tapéta tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi tapéta tervezés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán az egyedi tapéta tervezés átlagára 7500 - 14100 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakberendezőt Tatabányán?

Jelenleg 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI TAPÉTA TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakberendező?

Egy lakberendező ezzel a feladattal bízható meg: egyedi tapéta tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi lakberendező segítségét?

Egy jó lakberendező az egyedi tapéta tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: egyedi tapéta tervezés?

Az Egyedi tapéta tervezés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy lakberendezőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas