Teljes körű lakás átalakítás tervezés Tatabányán. Az Ön igényeire szabva!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 lakberendező közül! Korrekt lakás átalakítás tervezés árak — 600-1200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 lakberendező most online

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lakás átalakítás tervezés Tatabányán?

600 - 1200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Eljárásunkkal a terveket teljes kivitelezési dokumentációval akár 8 hét alatt elkészítjük! Gyorsított háztervezési folyamat. Műszaki tanácsadás. Műszaki ellenőrzés. Jogi tanácsadás. Jogi ügyintézés.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profik!!!!

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére.

 • Lakás átalakítás tervezés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lehúzás nagyon, hibásan dolgoznak

Professzionális 3D látványtervek belsőépítészeti kivitelezés bemutatásához, értékesítéshez. Aprólékos anyagkialakítás, tökéletes bevilágítás, óriási burkolat és bútor gyűjtemény.

 • Lakás átalakítás tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Többször elégedetten jártam ott.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése. Vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat a minden igényt kielégítő eredményhez.

 • Lakás átalakítás tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sikerült rövid időn belül fogadniuk. Rugalmasan és korrekt módon intézték a klímatöltést. Pontosan becsülték meg a várható költséget. Végig kedvesek voltak. Szuper hely :)

Nimród
2 éve

Lakberendező, szálláshelyfejlesztő Szeretem úgy kötni össze a pontokat, ahogy előttem még senki: az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget. A specializációm kimondottan a vidéki vendégházak berendezése. Mindezek mellett természetesen foglalkozom klasszikus értelemben vett otthon teremtő lakberendezéssel is.

 • Lakás átalakítás tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hulyenek nezi a noket es megprobal sokszoros munkafazisokat beiktatni, hogy tobb legyen az ara.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás átalakítás tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás átalakítás tervezés: milyen árak vannak Tatabányán?

Tatabányán a lakás átalakítás tervezés átlagos díja 800 - 1500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - hogyan választhatunk Tatabányán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakberendezőt Tatabányán?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS ÁTALAKÍTÁS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lakberendező?

Egy lakberendező a következő feladattal bízható meg bátran: lakás átalakítás tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi lakberendező segítségét?

Egy jó lakberendező a lakás átalakítás tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: lakás átalakítás tervezés?

A lakás átalakítás tervezés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy lakberendezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas