Minőségi gipszkarton álmennyezet tervezés Tatabányán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 35 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton álmennyezet tervezés árak — 4200-8000 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Tatabányán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Tatabányán környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a gipszkarton álmennyezet tervezés Tatabányán?

4200 - 8000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Eljárásunkkal a terveket teljes kivitelezési dokumentációval akár 8 hét alatt elkészítjük! Gyorsított háztervezési folyamat. Műszaki tanácsadás. Műszaki ellenőrzés. Jogi tanácsadás. Jogi ügyintézés.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profik!!!!

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lehúzás nagyon, hibásan dolgoznak

Professzionális 3D látványtervek belsőépítészeti kivitelezés bemutatásához, értékesítéshez. Aprólékos anyagkialakítás, tökéletes bevilágítás, óriási burkolat és bútor gyűjtemény.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Többször elégedetten jártam ott.

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése. Vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat a minden igényt kielégítő eredményhez.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  6200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sikerült rövid időn belül fogadniuk. Rugalmasan és korrekt módon intézték a klímatöltést. Pontosan becsülték meg a várható költséget. Végig kedvesek voltak. Szuper hely :)

Nimród
2 éve

Lakberendező, szálláshelyfejlesztő Szeretem úgy kötni össze a pontokat, ahogy előttem még senki: az idegenforgalmi közgazdász, vállalkozásfejlesztő és lakberendezési tanulmányaimat ötvözve egy olyan módszert alakítottam ki, ami a belső terek kialakítása és dekorálása során a célcsoport igényeit és szokásait veszi alapul: a célcsoporthoz igazítjuk a belső kialakítást, ezáltal megkönnyítve a pozicionálást és az eladást, elősegítve az ügyfélélmény emelését és végső soron a vendégelégedettséget. A specializációm kimondottan a vidéki vendégházak berendezése. Mindezek mellett természetesen foglalkozom klasszikus értelemben vett otthon teremtő lakberendezéssel is.

 • Gipszkarton álmennyezet tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hulyenek nezi a noket es megprobal sokszoros munkafazisokat beiktatni, hogy tobb legyen az ara.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton álmennyezet tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton álmennyezet tervezés: mennyi a munkadíj Tatabányán?

Tatabányán a gipszkarton álmennyezet tervezés átlagos díja 3800 - 7200 Ft/óra. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Tatabányán?

Ebben a pillanatban 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON ÁLMENNYEZET TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: gipszkarton álmennyezet tervezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A gipszkarton álmennyezet tervezés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas