Lakás belső tervezés Tatabánya szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Lakberendezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj lakberendező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb lakberendezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 31 lakberendező közül, 900-1700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Tatabányán bérelj fel a legjobb szakembereket a lakás belső tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Tatabányán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 lakberendező most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Ferenc

Ferenc

erdekel.

Mennyibe kerül a lakás belső tervezés Tatabányán?

900 - 1700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb lakberendezők Tatabányán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakberendezőt!

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Lakás belső tervezés

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi, precíz munka és remek csapat!! A kocsi szebb lett mint újkorában, sorra dícsérik a végeredményt. Csak ajánlani tudom, ennél elégedettebb nem is lehetnék! Such a professional, precise work and great team!! The car is better than ever, I can only recommend them, could not be more satisfied with the quality, speed and work ethic they stand for!!

Költséghatékony energiafelhasználás smart home rendszerrel. Terveztesse meg velem!

 • Lakás belső tervezés

  10700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jól gyorsan pontosan dolgoznak.

Több évtizedes pedagógusi pálya után nyílt alkalmam a szenvedélyemet immár professzionális szakmai szinten elsajátítani. Lakberendezőként boldogan tervezek akár konyhákat, akár egyes helyiségeket, csak úgy, mint komplett lakásokat, házakat. Örömömre szolgál, ha az emberek lakókörnyezetét olyanná tehetem, melybe boldogan sietnek haza :-)

 • Lakás belső tervezés

  9900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Készséges, pontis, tiszta. Ha valami félreértés adódott abban, hogy mi az elképzelésünk, gyorsan és morgolódásmentesen korrigálta

Norbert
2 éve

A társaság 2009-ben családi vállalkozásként alakult, az ingatlanpiac nyújtotta üzleti lehetőségek kihasználására és mind a mai napig családi irányítás alatt maradt. Kezdetben kizárólag saját beruházások keretében készítettünk design lakásokat, külsős megbízásokat nem vállaltunk. Az idő múlásával és az egyre több megkeresés hatására úgy döntöttünk, hogy bővítjük tevékenységünket és külsős megbízásokat is vállalunk lakberendezés, belső építészet és generál kivitelezés terén. Igyekszünk a megbízóink minden igényét kielégíteni magas fokú minőség iránti törekvésünkkel és maximalizmusunkkal. Minden megkeresésre egyedi árakat szabunk, hisz minden munka különböző, minden megrendelő eltérő preferenciákkal rendelkezik amihez mi legjobb tudásunk szerint igyekszünk alkalmazkodni. Áraink nem a legolcsóbbak, de nem is kívánunk azok lenni, azonban az elvégzett munka minőségéhez képest ár- érték arányban versenyképesek vagyunk továbbá a munkáinkra garanciát is vállalunk. Számos referenciával rendelkezünk melyekről fotókat is tudunk küldeni.

 • Lakás belső tervezés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt gyors munka, kiválló szakértelemmel!

Épületek teljeskörű kültéri felújításának megtervezése minőségi kivitelezésben. Tapasztalt szakemberek. Felújítás bontással is. Szakembereink kulcs- vagy szerkezetkész kivitelezést biztosítanak. Felújítás. Festés. Ingyenes ajánlatkérés. Generálkivitelezés. Gipszkartonozás. Csatornázás.

 • Lakás belső tervezés

  9600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors precíz munkavégzés szuper áron. Csak ajánlani tudom.👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg lakberendező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy lakberendező lakás belső tervezés közben Tatabányán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lakás belső tervezés: mennyi az ára Tatabányán?

Tatabányán a lakás belső tervezés átlagos díja 1200 - 2300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján válasszunk Tatabányán?

Tatabányán a lakás belső tervezés szolgáltatáshoz már 27 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakberendezőt Tatabányán?

Ebben a pillanatban 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LAKÁS BELSŐ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek lakberendezőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lakberendezőt hívnod amennyiben erre van szükséged: lakás belső tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy lakberendező segítségét?

Egy megbízható lakberendező a lakás belső tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: lakás belső tervezés?

A lakás belső tervezés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy lakberendezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas