Android fejlesztéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 138 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webcím létrehozás árak — 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

41 fejlesztő most online

Attila V.

Attila V.

Érdekel.

László T.

László T.

Nagy tapasztalatom van

Antal K.

Antal K.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a android fejlesztés?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Könnyen kezelhető és ingyenes weboldalkészítő tökéletesíti weboldalad, blogod vagy mást!

 • Android fejlesztés

  2300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rendes és kreatív csapat. Türelmesek és odafigyelnek az ügyfélre, nekem mindenben segítettek.

Judit
2 éve

A logó alapvető jelképe a vállalkozásodnak, a márkafelidézésben is fontos szerepet játszik. A White Elephant Digital csapata segít, hogy egyedi legyél! Integrált & Digitális. Kreatív & Hatékony. Online Marketing. Storytelling. Szolgáltatások: Online Marketing, PR & Tartalom.

 • Android fejlesztés

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Mátyással egy tánciskolai honlap Joomlára való átállítása kapcsán találkoztam először. A reakcióideje, szakmai hitelessége és megbízhatósága gyorsan a mezőny fölé emelte. A projekt megelégedettséggel zárult, azóta is a WebID-hoz fordulunk, ha webfejlesztés, hibakeresés, joomla-fejlesztés ügyben segítségre van szükségünk. Tapasztalataim alapján Mátyás nagyon elhivatott, és a szolgáltatásai valódi értéket képviselnek.

Bettina
2 éve

Elkészítjük a számodra a szakmád leghatékonyabb internetes megjelenítését. A konkurenciád belefog sárgulni az irígységbe. Egyszerűen kezelhető. 100% garancia. Könnyen fejleszthető. 1 órán belül visszahívunk.

 • Android fejlesztés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül intelligens, dinamikus, professzionális csapat! Kiváló minőséggel, megbízhatóan dolgoznak. Szívből ajánlom!

Kata
2 éve

Creating Ads on TikTok is Easy: Choose Your Objective and Audience, Determine Your Budget. Video Ads are Easy To Create on TikTok. Register Today and We Will Lead You Step by Step. Video Ads with TikTok. Easily Find New Customers.

 • Android fejlesztés

  1600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, segítőkészek ahogy egy professzionális ügyfélszolgálatnál kell.

Renáta
2 éve

Tartalomstratégia, kulcsszókutatás és minőségi tartalmak a Kontent Művek csomagajánlatában. Add át a rendszeres tartalomgyártást - hetente frissüéő céges blog a...

 • Android fejlesztés

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: udvariasság, jártasság, áron aluli.

Vanessza
2 éve

Honlaptervezés anélkül, hogy kimozdulnál! Kreatív webdesign online kapcsolattartással is. Tűnj ki a tömegből. Tervezők vagyunk. Működő megoldások. Kreatív design.

 • Android fejlesztés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Profi csapat, Magas színvonalú szolgáltatások,precíz kivitelezés

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat android fejlesztésre?

Rendelj android fejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Android fejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Android fejlesztés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a android fejlesztés átlagos ára 2000-3800;Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fejlesztőket?

Jelenleg 273 szakember áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a android fejlesztés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Az android fejlesztés szolgáltatáshoz 420 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - mi alapján válasszunk közülük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a terveidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Leginkábba minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót felkérni a feladat megoldására?

Sok esetben olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas