App fejlesztéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 324 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weblap készítés árak — 1 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

40 fejlesztő most online

István K.

István K.

Most ráérek.

Balázs P.

Balázs P.

Küldd el a feladatot!

Zsolt H.

Zsolt H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a app fejlesztés?

1600 - 3000 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Teljeskörű szolgáltatás, reklámgrafika, szórólap, csomagolás tervezés, weblap készítés

 • App fejlesztés

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

2010 óta a WebID visszajáró ügyfele vagyok, és nagyon elégedett. Nem halogatnak, azonnal elkezdik a munkát, kreatív ötletekkel segítik mind a nagyobb projekteket mint pl. egy weboldal fejlesztés, de pl. a napi operatív feladatokat is. Nagy előnyük, hogy a projekt nem lesz áldozata az öncélú, magamutogató kreativitásnak, hanem mindig figyelembe veszik a praktikus iparági vagy profil sajátosságokat. Sürgős esetben is azonnal rendelkezésre állnak, kisebb operatív segítség kérés esetén is lehet rájuk számítani. Figyelemmel kísérik a web- és közösségi média újdonságait, folyamatosan képzik magukat, az új tudást azonnal beépítik a mindennapokba, és türelmesen elmagyarázzák az ügyfélnek is, amit tudni kell a sikeres működéshez, működtetéshez és értékeléshez. Érthetően kommunikálnak, nem misztifikálják túl a szakmai kérdéseket. Korrekt áron dolgoznak, ár-érték arányban az egyik legjobbak. Nagy multi- és kisvállalkozó ügyfélként is dolgoztam/dolgozom a WebID csapatával, és mindig korrekt kiszolgálást kaptam. Szakmai alázatuk, és elhivatottságuk csodálatra méltó. Velük mindig biztonságban érzem magam ezen a rendkívül dinamikusan fejlődő média-területen.

Laukó
2 éve

Teljes körű videó szolgáltatást nyújtunk vállalkozásoknak. Ha a kreativitás és a profizmus a fő szempont, mi vagyunk a jó választás. Minőségi videók. Profi szakemberek. Több éves tapasztalat. Megfizethető árak.

 • App fejlesztés

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: pontosság, jártasság, válaszadási hajlandóság, tekintet, pénztárcabarát.

Bianka
3 éve

Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Egyedi weboldal tervezés, webáruház készítés,...

 • App fejlesztés

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi és kreaív csapat!

Valér
3 éve

Weboldal készítés akár ma, szoros határidővel és 2 részletben fizet sikerdíjas szerződés. Üzleti weboldal készítés legyen szó új készítéséről, vagy meglévő újragondolásáról. Ingyenes konzultáció. 0 kockázat.

 • App fejlesztés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom az Ideastyle csapatát!

Szidónia
3 éve

Tedd egy kézbe a weboldalad készítését és a teljes körű menedzselését. Több mint 15 év tapasztalat, közel 1.000 sikeres projekt, folyamatos tanulás és...

 • App fejlesztés

  1700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rendes cég, garanciaidőn túl kaptam ajándék javítást a problémámra!

Hajnalka
2 éve

Szolgáltatásaink: Tervezés, kivetelezés, ellenőrzés, nyomtatás és terjesztés! Az ország minden pontján dolgozunk költséghatékonyan és profi módon 20 év tapasztalattal. szórólap.

 • App fejlesztés

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors volt, de nem igazán a kornak megfelelő a betévedő látens partner fogadása, várója.

Luca
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat app fejlesztésre?

Rendelj app fejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

App fejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

App fejlesztés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a app fejlesztés átlagos ára 1600-3000;Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók fejlesztőket?

Jelenleg 268 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a app fejlesztés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Az app fejlesztés kategóriában 394 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - mi alapján döntsünk köztük?

Tekintsd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Elsősorban a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Sok esetben olcsóbb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas