App fejlesztéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 324 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt weblap készítés árak — 1 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

40 fejlesztő most online

István K.

István K.

Most ráérek.

Balázs P.

Balázs P.

Küldd el a feladatot!

Zsolt H.

Zsolt H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a app fejlesztés?

1600 - 3000 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Weboldal készítés akár ma, szoros határidővel és 2 részletben fizet sikerdíjas szerződés. Üzleti weboldal készítés legyen szó új készítéséről, vagy meglévő újragondolásáról. Ingyenes konzultáció. 0 kockázat.

 • App fejlesztés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom az Ideastyle csapatát!

Szidónia
2 éve

Tedd egy kézbe a weboldalad készítését és a teljes körű menedzselését. Több mint 15 év tapasztalat, közel 1.000 sikeres projekt, folyamatos tanulás és...

 • App fejlesztés

  1700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon rendes cég, garanciaidőn túl kaptam ajándék javítást a problémámra!

Hajnalka
egy éve

Szolgáltatásaink: Tervezés, kivetelezés, ellenőrzés, nyomtatás és terjesztés! Az ország minden pontján dolgozunk költséghatékonyan és profi módon 20 év tapasztalattal. szórólap.

 • App fejlesztés

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyors volt, de nem igazán a kornak megfelelő a betévedő látens partner fogadása, várója.

Luca
egy éve

Teljeskörű szolgáltatás, reklámgrafika, szórólap, csomagolás tervezés, weblap készítés

 • App fejlesztés

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

2010 óta a WebID visszajáró ügyfele vagyok, és nagyon elégedett. Nem halogatnak, azonnal elkezdik a munkát, kreatív ötletekkel segítik mind a nagyobb projekteket mint pl. egy weboldal fejlesztés, de pl. a napi operatív feladatokat is. Nagy előnyük, hogy a projekt nem lesz áldozata az öncélú, magamutogató kreativitásnak, hanem mindig figyelembe veszik a praktikus iparági vagy profil sajátosságokat. Sürgős esetben is azonnal rendelkezésre állnak, kisebb operatív segítség kérés esetén is lehet rájuk számítani. Figyelemmel kísérik a web- és közösségi média újdonságait, folyamatosan képzik magukat, az új tudást azonnal beépítik a mindennapokba, és türelmesen elmagyarázzák az ügyfélnek is, amit tudni kell a sikeres működéshez, működtetéshez és értékeléshez. Érthetően kommunikálnak, nem misztifikálják túl a szakmai kérdéseket. Korrekt áron dolgoznak, ár-érték arányban az egyik legjobbak. Nagy multi- és kisvállalkozó ügyfélként is dolgoztam/dolgozom a WebID csapatával, és mindig korrekt kiszolgálást kaptam. Szakmai alázatuk, és elhivatottságuk csodálatra méltó. Velük mindig biztonságban érzem magam ezen a rendkívül dinamikusan fejlődő média-területen.

Laukó
egy éve

Teljes körű videó szolgáltatást nyújtunk vállalkozásoknak. Ha a kreativitás és a profizmus a fő szempont, mi vagyunk a jó választás. Minőségi videók. Profi szakemberek. Több éves tapasztalat. Megfizethető árak.

 • App fejlesztés

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: pontosság, jártasság, válaszadási hajlandóság, tekintet, pénztárcabarát.

Bianka
2 éve

Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Egyedi weboldal tervezés, webáruház készítés,...

 • App fejlesztés

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon profi és kreaív csapat!

Valér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat app fejlesztésre?

Rendelj app fejlesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

App fejlesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok