Blog készítéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 235 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt blog készítés árak — 2 400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

35 fejlesztő most online

Nikoletta B.

Nikoletta B.

Mi a feladat?

Cintia T.

Cintia T.

Holnapra kész is lesz.

Linda Z.

Linda Z.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a blog készítés?

1900 - 3600 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Ha csúcsra akarod járatni a marketing eredményeidet, szükséged van minőségi tartalmakra.

 • Blog készítés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Soha nem értem, hogyan adhat ki valaki WordPress alapú, ingyenes honlapokért pénzt. Sablon, ami eleve ciki, minden ugyan olyan.

Krisztina
3 éve

Teljeskörű hirdetéskezelés és tartalom gyártás. Segítünk a hirdetések kezelésében. Profi social tartalomgyártás, nem csak a hirdetéseidet optimalizáljuk. Ads kampányok kezelése. Facebook kampányok. Full service ügynökség.

 • Blog készítés

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Valószínűsítem, hogy véletlen nyomtam meg. Elnézést kellemetlenségért!

Anett
3 éve

Gyors, rugalmasan bővíthető és biztonságos VPS - szakértelemmel. Fejfájás helyett, kedvező áron. Ultramodern. Gyors. Stabil. Rugalmas.

 • Blog készítés

  1300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias, hozzáértő kiszolgálás. Valóban megéri a befektetés, hiszen sok hellyel előrébb került weboldalam. Köszönöm szépen.

Farkas
2 éve

Az ügyfélkapcsolatokat ápolni kell. Erre tökéletes alternatíva a rendszeres hírlevél. Segítünk neked hatékonyan kommunikálni! Szerteágazó Megoldások. Rugalmas Csapat. Storytelling.

 • Blog készítés

  1700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors munkát, a logó olyan lett amilyet szerettem volna. Bátran ajánlom mindenkinek. Készséges, gyors, rugalmas, minőségi munka !

Boglárka
2 éve

Nem elég, hogy jelen legyél, kell, hogy lássanak is! A roll-up erre szuper megoldás. Kérj ajánlatot még ma, tervezzük meg együtt saját roll-upod rendezvényre vagy boltodhoz. Látványos reklámhordozó. Professzionális minőség. Elégedett ügyfelek.

 • Blog készítés

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó lenne, ha mindenhol ilyen szolgáltatást kapnék. :)

Edina
3 éve

UX/UI tervezés felsőfokon, melyet a célközönség igényeire tökéletesítünk. Kérj ajánlatot! Letisztult, gyors, könnyen kezelhető mobil applikációkat fejlesztünk már 10 éve.

 • Blog készítés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Klimát rendeltem az említett hideget-meleget Kft-től. Beszereléssel, gondolván, hogy így gördülékenyebb lesz a dolog. Hat hét telt el és a klímámat a mai napig nem szerelték be. Folyamatos a hitegetés a klíma szerelő hívásáról, de egyszer nem hívot fel az említett személy. Az ügyfélszolgálatukat 12-szer hivtam... Értetlenül állnak a dolog előtt...

Erzsébet
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat blog készítésre?

Rendelj blog készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Blog készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Blog készítés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a blog készítés átlagos díja 1900-3600;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók fejlesztőket?

Most 235 specialista áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a blog készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A blog készítés kategóriában 306 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szabadúszóról megtekinthető márvélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - mi alapján döntsünk köztük?

Böngészd át a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Elsősorban a minőségi munka az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót találni a feladat elvégzésére?

Sok esetben költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas