Blog készítéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 235 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt blog készítés árak — 2 400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

35 fejlesztő most online

Nikoletta B.

Nikoletta B.

Mi a feladat?

Cintia T.

Cintia T.

Holnapra kész is lesz.

Linda Z.

Linda Z.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a blog készítés?

1900 - 3600 Ft/óra

Átlagos árak 2022.július 6-től

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Ha csúcsra akarod járatni a marketing eredményeidet, szükséged van minőségi tartalmakra.

 • Blog készítés

  1900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Soha nem értem, hogyan adhat ki valaki WordPress alapú, ingyenes honlapokért pénzt. Sablon, ami eleve ciki, minden ugyan olyan.

Krisztina
a year ago

Teljeskörű hirdetéskezelés és tartalom gyártás. Segítünk a hirdetések kezelésében. Profi social tartalomgyártás, nem csak a hirdetéseidet optimalizáljuk. Ads kampányok kezelése. Facebook kampányok. Full service ügynökség.

 • Blog készítés

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Valószínűsítem, hogy véletlen nyomtam meg. Elnézést kellemetlenségért!

Anett
10 months ago

Gyors, rugalmasan bővíthető és biztonságos VPS - szakértelemmel. Fejfájás helyett, kedvező áron. Ultramodern. Gyors. Stabil. Rugalmas.

 • Blog készítés

  1300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias, hozzáértő kiszolgálás. Valóban megéri a befektetés, hiszen sok hellyel előrébb került weboldalam. Köszönöm szépen.

Farkas
7 months ago

Az ügyfélkapcsolatokat ápolni kell. Erre tökéletes alternatíva a rendszeres hírlevél. Segítünk neked hatékonyan kommunikálni! Szerteágazó Megoldások. Rugalmas Csapat. Storytelling.

 • Blog készítés

  1700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors munkát, a logó olyan lett amilyet szerettem volna. Bátran ajánlom mindenkinek. Készséges, gyors, rugalmas, minőségi munka !

Boglárka
6 months ago

Nem elég, hogy jelen legyél, kell, hogy lássanak is! A roll-up erre szuper megoldás. Kérj ajánlatot még ma, tervezzük meg együtt saját roll-upod rendezvényre vagy boltodhoz. Látványos reklámhordozó. Professzionális minőség. Elégedett ügyfelek.

 • Blog készítés

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Jó lenne, ha mindenhol ilyen szolgáltatást kapnék. :)

Edina
10 months ago

UX/UI tervezés felsőfokon, melyet a célközönség igényeire tökéletesítünk. Kérj ajánlatot! Letisztult, gyors, könnyen kezelhető mobil applikációkat fejlesztünk már 10 éve.

 • Blog készítés

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Klimát rendeltem az említett hideget-meleget Kft-től. Beszereléssel, gondolván, hogy így gördülékenyebb lesz a dolog. Hat hét telt el és a klímámat a mai napig nem szerelték be. Folyamatos a hitegetés a klíma szerelő hívásáról, de egyszer nem hívot fel az említett személy. Az ügyfélszolgálatukat 12-szer hivtam... Értetlenül állnak a dolog előtt...

Erzsébet
9 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat blog készítésre?

Rendelj blog készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Blog készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok