Domain regisztrációhoz profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fejlesztőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 295 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt domain regisztráció árak — 2 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 fejlesztő most online

Andrea U.

Andrea U.

Mi a feladat?

Zsuzsa P.

Zsuzsa P.

Holnapra kész is lesz.

Eszter H.

Eszter H.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a domain regisztráció?

1600 - 3000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Mindent tud, amire szükséged lesz ahhoz, hogy masszív profitot termelj a webáruházaddal.

 • Domain regisztráció

  2500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Igényes és profi csapat, bátran ajánlom mindenkinek!

Réka
3 éve

Bízd ránk weboldalad szerkesztését! Légy az első az online piacon! Kérj tőlünk ajánlatot!

 • Domain regisztráció

  2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Abszolút meg vagyok elégedve a munkájukkal. A végeredmény kiváló, a közös munka során pedig kiemelném a türelmüket, amit irányomban tanúsítottak.

Faustina
2 éve

A Jaguár Média több, mint 8 éve foglalkozik elektronikus direkt marketing kampányokkal. Professzionális email marketing kampányok teljes körű lebonyolítása. Akár CT garanciával.

 • Domain regisztráció

  1400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Soha nem értem, hogyan adhat ki valaki WordPress alapú, ingyenes honlapokért pénzt. Sablon, ami eleve ciki, minden ugyan olyan.

Petriko
2 éve

Tanulja meg a Java programozás alapjait a Teachify Online Iskolában! 10 hetes online tanfolyamunk kedvezményesen most 70.000 Ft!

 • Domain regisztráció

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen meg volt elégedve

Katalin
3 éve

Ha bármilyen kérdésed van marketing terén, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot! Minden magyar kisvállalkozásnak érthetővé és elérhetővé tesszük a profi online marketinget. Szolgáltatások: Google Ads kampánykezelés, Honlap Audit, PPC kampány audit.

 • Domain regisztráció

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek segítő készek szerettem velük dolgozni

Tünde
2 éve

C Programozás Oktatás. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat. Az összes válasz.

 • Domain regisztráció

  2600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Klimát rendeltem az említett hideget-meleget Kft-től. Beszereléssel, gondolván, hogy így gördülékenyebb lesz a dolog. Hat hét telt el és a klímámat a mai napig nem szerelték be. Folyamatos a hitegetés a klíma szerelő hívásáról, de egyszer nem hívot fel az említett személy. Az ügyfélszolgálatukat 12-szer hivtam... Értetlenül állnak a dolog előtt...

Sándor
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat domain regisztrációre?

Rendelj domain regisztrációt és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Domain regisztráció profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Domain regisztráció: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a domain regisztráció átlagos ára 1600-3000;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákszámításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fejlesztőket?

Most 295 specialista várja azt, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a domain regisztráció szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

A domain regisztráció kategóriához 384 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - hogyan döntsünk köztük?

Tekintsd meg a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót keresni a feladat elvégzésére?

Az esetek jelentős részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas