Szerver készítéshez profi segítségre van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 286 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt szerver készítés árak — 2 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

43 fejlesztő most online

Anikó K.

Anikó K.

Ma is elvállalom.

Anita S.

Anita S.

Most el tudom vállalni

Viktória M.

Viktória M.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a szerver készítés?

1900 - 3600 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Teljes körű tárhely szolgáltatás, amihez ingyenes SSL, HTTP/2, PHP 7.4 -t is biztosítunk. Szakértőink mindenben segítenek, és ügyfeleinknek is folyamatos támogatást nyújtunk!

 • Szerver készítés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Segítségben felülmúlhatatlan cég. Rossz rendelés miatt kértem a segítségüket, melyben nagyon készségesen álltak a rendelkezésemre. Csak ajánlani tudom a céget.

Vilmos
3 éve

Webáruház készítés, webshop fejlesztés, bővítés. Korlátlan webshop kötöttségek nélkül. Bármilyen szállítási és fizetési mód integrálható! Kérje ingyenes árajánlatunkat! Marketing megoldások. Komplex megoldások. Fórumtámogatás. Digitális rendszerek.

 • Szerver készítés

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Kitűnő csapat, csak ajánlani tudom őket! A közös munka során nagyon tetszett, hogy a felhasználók szemével gondolkoznak, amikor egy weblapot megalkotnak. Maximum pontszámot érdemelnek egyértelműen.

Barbara
3 éve

Weboldalad, webshopod fejlesztéséhez olyan csapatot keresel, akikre 100%-ig számíthatsz? Van már elképzelésed új weboldaladdal kapcsolatban? Frissítenéd régi webshopodat? Egyedi weboldal készítés. Grafikai tervezés. Webdesign.

 • Szerver készítés

  1900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a rugalmas és professzionális együttműködést. Hosszú évek óta megbízható partnerként segítették a vállalkozásaink arculati anyagának elkészítését. Köszönettel

Bianka
3 éve

E-mail marketing kampányok szakértőjeként segíthetjük cégét értékesítési...

 • Szerver készítés

  2000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon rendes cég, garanciaidőn túl kaptam ajándék javítást a problémámra!

Renáta
3 éve

Részt vennél nagy látogatottságú és magas rendelkezésre állású rendszerek fejlesztésében? Csatlakozz hozzánk, legyél tagja 300 fős, nemzetközi csapatunknak!

 • Szerver készítés

  1800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Gyönyörű virágok, kedves kiszolgálás.

Németh
2 éve

A közösségi média akkor hatékony, ha minél több platformon, összehangoltan vagyunk jelen. Segítünk az egységes arculat és kommunikáció kialakításában! Szerteágazó Megoldások.

 • Szerver készítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom őket.

Illés
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat szerver készítésre?

Rendelj szerver készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szerver készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szerver készítés: mennyibe kerül?

Távmunkában a szerver készítés átlagára 1900-3600;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberekfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fejlesztőket?

Jelenleg 286 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a szerver készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

A szerver készítés kategóriában 322 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót felkérni a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas