Blog létrehozáshoz egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Fejlesztőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fejlesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb fejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 222 fejlesztő közül válogathatsz. Korrekt blog létrehozás árak — 2 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb fejlesztőt! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

33 fejlesztő most online

Tímea B.

Tímea B.

Most ráérek.

Viktória Ő.

Viktória Ő.

Küldd el a feladatot!

Mariann N.

Mariann N.

Érdekel.

Mennyibe kerül a blog létrehozás?

1800 - 3500 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb fejlesztőket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fejlesztőt!

Több, mint 300 referenciával, belvárosi irodával és egy dinamikus csapattal segítünk neked. Egyedi weboldal tervezés, webáruház készítés,...

 • Blog létrehozás

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és profi segítséget kaptam, érthető módon elmagyarázva :) Köszönöm szépen!! :)

Angéla
2 éve

Egyedi weboldal egyedi alkalomra. Készíts profi weblapot a nagy napra. Egy saját esküvői weboldal segít gyorsabban megszervezni az esküvőt. Kezdd el ma. 25+ nyelven.

 • Blog létrehozás

  1600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Barátságos árak, gyors ügyintézés. Ajánlom mindenkinek!

Melitta
2 éve

Hívja fel vásárlói figyelmét egy feltűnő rollupal! Akár 24 óra alatt elkészítjük! Könnyen kezelhető és szállítható reklámeszköz. Rendeljen tőlünk kedvező áron! Kezdvező áron.

 • Blog létrehozás

  1400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett vagyok teljesen a szolgáltatásukkal!

Bianka
2 éve

Szövegíróink segítségével nem lesz számodra lehetetlen! Social posztok, blogbejegyzések, PR cikkek, hírlevelek, számunkra nem akadály. Díjementes konzultáció.

 • Blog létrehozás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük a gyors és profi munkát, készséggel elkészítették a vektoros logot, amikor sürgősen szükségünk volt rá!

Edina
2 éve

Egyszerű domain ellenőrzés és regisztráció papírok nélkül, csomagjainkhoz 1db ingyen adunk. Domain és tárhely támogatás szívvel lélekkel. A Web-Server.hu a sikeres weboldalak otthona. 14 napos teszt. 0-24 ügyfélszolgálat. 30 napos jótállás.

 • Blog létrehozás

  1200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és pontos szolgáltatás, szakmai hozzáértés és folyamatos kapcsolattartás- csak ajánlani tudom a céget.

Kelemen
2 éve

Válaszd sok nagyvállalat által is használt, szupergyors Progressive Web App technológiát. A jövő applikációja megérkezett. Lendíts nagyot vállalkozásodon egyedi applikációval. Teljesítményfigyelés. Páratlan rugalmasság. Agilis projektmenedzsment. Egyszerű integráció.

 • Blog létrehozás

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Vásároltam több gázkonvektort is. Ebből 3 db-n a zománc le volt pattogva. Hívtam őket egyből utána és megígérték szereznek hozzá ami kell. Ez volt 1 hete. Még semmi.

Bernadett
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat blog létrehozásra?

Rendelj blog létrehozást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Blog létrehozás profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Blog létrehozás: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a blog létrehozás átlagos díja 1800-3500;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek fejlesztőket?

Most 222 specialista várja azt, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a blog létrehozás szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

A blog létrehozás kategóriához 313 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szabadúszóról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Fejlesztők - mi alapján döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szakemberekkel is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó szabadúszót?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó fejlesztőket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót választani a feladat elvégzésére?

Sok esetben pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas