Gépeléshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Virtuális asszisztenst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj virtuális asszisztens szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb programozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt web programozás árak — 2 500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

43 virtuális asszisztens most online

Bianka L.

Bianka L.

Most ráérek.

Erzsébet P.

Erzsébet P.

Küldd el a feladatot!

Kiss G.

Kiss G.

Érdekel.

Mennyibe kerül a gépelés?

1000 - 2000 Ft

Átlagos árak 2022.július 6-től

A legjobb vitruális asszisztenseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező virtuális asszisztenst!

Javítsa webáruháza konverzióját! A jó felhasználói éllmény pozitív eredményekkel jár. Kérjen csapatunktól mélyreható elemzést webáruháza optimalizálási lehetőségeiről!

 • Gépelés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Erzsébet
egy éve

Professzionális weboldal készítés, több mint 10 éves tapasztalattal, agilis csapattal. Egyedi fejlesztésű és Wp alapú megoldások, korrekt árazás, garancia. Értéket...

 • Gépelés

  2200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható,jó csapat!

Anna
10 hónapja

Use our Video Generator to create high quality videos in minutes. No expertise required. Small budget. Great results. Benefit your business with TikTok For Business. Sign up!

 • Gépelés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Tiszta, rendes, felújított hivatal, ám kevés ügyfél esetén is sokat kell várakozni, mert lassú az ügyintézés.

Vivien
10 hónapja

Segítünk kifejleszteni egyedi mobilalkalmazását Androidra. Koncepciótól a bevezetésig. Mobil applikáció készítés Android és IOS eszközökre költséghatékonyan.

 • Gépelés

  2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Minden segítséget megkaptam az árak is jók...

Maya
9 hónapja

Fel a fejjel! Több ezer új munka áll rendelkezésre az Ön számára a Jooble ™-on. Nyisson a változásokra. Adjon magának esélyt a Jooble ™-lel! Jooble - egyszerű kersés. Több mint 14141 munkahely. Csak friss állások. 14214 felíratkozó. Bizonyított munkaadók.

 • Gépelés

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és becsületes szakember

Andi
egy éve

Minőségi grafikai tervezés gyorsan. Egyedi Webdesign tervezés akár 5 munkanap alatt

 • Gépelés

  1200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A Weband1style – vállalattal öröm volt együtt dolgozni. Igazán profi szakemberek, hatalmas rálátással és háttérismeretekkel. Ha valamire véletlenül nem tudtak kapásból válaszolni, másnapra utánanéztek. A reakcióidő elismerésre méltóan gyors. Tökéletesen érzik, hogy mikor van szükség gyorssegélyre, milyen szavakkal lehet fellelkesíteni az esetleg aggódó klienst, és egyszerűen ragadós az a jókedv és “semmi sem lehetetlen” attitűd, ami sugárzik belőlük. Az általuk elkészített weboldal kézhezvételekor azonnal láttuk hogy itt egy olyan útra lépünk, ami addig elképzelhetetlen lehetőségekhez juttat, és Andi, meg Ádám lelkiismeretesen végig kísértek bennünket ezen az úton. Nagyon köszönöm! Bátran ajánlom, vegyétek igénybe a szolgáltatásaikat, segítségét!”

Levente
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat gépelésre?

Rendelj gépelést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Gépelés profi szakember által

Kérdések és válaszok