Hírlevél szerkesztéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Virtuális asszisztenst találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj virtuális asszisztens szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb programozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 512 programozó közül válogathatsz. Korrekt python programozás árak — 2 500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb programozót! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

31 virtuális asszisztens most online

Mennyibe kerül a hírlevél szerkesztés?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2022.július 6-től

A legjobb vitruális asszisztenseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező virtuális asszisztenst!

Be More Than Content With Expert Content Creation, Post Scheduling & More For Social Media

 • Hírlevél szerkesztés

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kedvesek az ügyintézők,gyorsan segítettek ,és jó fejek a portás bácsik is.

Andrea
egy éve

Megnyerted a pályázatot? Ha még nincs kiviteleződ, vedd fel velünk a kapcsolatot! Kreatív ipari, mérnöki, digitális és esztétikus formatervezés Buda exkluzív negyedében.

 • Hírlevél szerkesztés

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Barnabással munkája kifogástalan, egyértelműen hozzájárul a vállalkozás sikerességéhez!

Viktória
egy éve

Növelje bevételeit az online hirdetők legnagyobb hálózata segítségével. Készítsen tartalmakat, a többit mi intézzük. Keressen pénzt hirdetésekkel. Regisztráljon.

 • Hírlevél szerkesztés

  1600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Csillagos ötös alkalmazäs!

Szilvia
egy éve

Melyek egy virtuális asszisztens feladatai? Ezt foglaltam össze. Nem egészen világos, hogy mit csinál egy távasszisztens?

 • Hírlevél szerkesztés

  1400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül felkészült, profi csapat, akik kreatív meglátásaikkal egy modern, letisztult honlapot készítettek el számomra. Kéréseimre szinte rögtön reagáltak a nap bármely szakaszában. Maximálisan elégedett vagyok az elkészült munkával, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

Ani
egy éve

Már látogatóid közel fele mobil eszközön böngészi az internetet. Jó az oldalad mobilon is? Nem nyújtjuk, ez nem rétes. Mindig sürgős, nekünk is jobb, ha mihamarabb elkészülünk vele.

 • Hírlevél szerkesztés

  1400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Több alkalommal is dolgoztam már együtt Ivánnal. Precíz, mindenre odafigyel, nem tud hibázni! 😉 Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Jakab
egy éve

99%-os egyezés Android App Fejlesztés. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Android App Fejlesztés információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt.

 • Hírlevél szerkesztés

  2200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jól szervezett ügymenet, roppant gyorsan ment minden. A szolgáltatás ára is figyelemreméltó.

Marianna
10 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat hírlevél szerkesztésre?

Rendelj hírlevél szerkesztést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Hírlevél szerkesztés profi szakember által

Kérdések és válaszok