Könyvborító tervezéshez egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 265 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt seo elemzés árak — 2 300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

45 designer most online

Krisztián B.

Krisztián B.

Érdekel.

László G.

László G.

Nagy tapasztalatom van

László C.

László C.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a könyvborító tervezés?

900 - 1700 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Mobil és webes alkalmazások fejlesztése különböző méretű és profilú vállalatok számára. Egyedülálló applikációk, amik igazán sikeressé teszik a vállalkozásodat. Kérj ajánlatot ma.

 • Könyvborító tervezés

  1200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

2009 óta üzemeltetjük immár 18 fős vállalkozásunkat Angliában (Brighton-ban). Elavult weboldalunk megújítását 2020-ban bíztuk Gáborra. Fontos igény volt részünkről egy prémium kinézet, amely megkülönböztet és kiemel minket angliai versenytársaink közül. A webfejlesztésen túl Gábortól rengeteg hasznos tanácsot kaptunk az eredményes weboldalüzemeltetésről, jógazda módjára segítette a weboldal felfutását a szerződésben foglalt vállalásokon túl is.

Angelika
2 éve

Kérd Te is az ingyenes honlap elemzést és a megoldási javaslatot.

 • Könyvborító tervezés

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Very professional and creative team!

Vilmos
2 éve

Sikerdíjas árazásunknak köszönhetően Ön csak akkor fizet, ha elérjük a kitűzött célokat! Sikerünket nem pénzben, ügyfélelégedettségben mérjük! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Könyvborító tervezés

  1600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Hihetetlen gyors és precíz kiszolgálásban volt részem. Nem volt olyan kérdés amire ne tudták volna az azonnali megoldást. A web designban abszolút kiemelkednek, sőt túlmutatnak a hazai piacon. Csak meleg szívvel tudom őket ajánlani.

Kati
egy éve

Széles termék portfolióval és sok év tapasztalattal rendelkezünk a webszolgáltatások terén. Gyors SSD webtárhely bérlés, stabil brand szerverek, ingyenes teszt, korlátlan email fiók. Azonnali hozzáférés. Biztonsági mentés. AJÁNDÉK SSL Tanúsítvány. cPanel.

 • Könyvborító tervezés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Igen, jártam itt. Az egyik dolgozónak vittem egy magán levelet. Nagyon örült neki. Ezt a két sort azért írtam mert már elegem van a NAGYTESTVÉR tolakodó stílusából!

Eszter
egy éve

Ha nincs kapacitása, bízza ránk sajtókapcsolatait, rendezvényeit, marketingstratégiáját. Javítana cége megítélésén? Forduljon hozzánk. Offline és online kampányok 2021-ben is.

 • Könyvborító tervezés

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, pontos ügyintézés.

Google Ads keresési hirdetések biztosítják az elérést, a display regmarketing a konverziót. Átlagosan egy látogatónak 7-10x kell találkoznia a márkáddal, ahogy hogy konvertáljon.

 • Könyvborító tervezés

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: hozzáállás, rutin, válaszadási hajlandóság, tekintet, kedvezményes.

Illyes
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat könyvborító tervezésre?

Rendelj könyvborító tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Könyvborító tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok