Névjegykártya készítéshez szükséged van egy szabadúszóra?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb SEO-szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 185 SEO-szakember közül válogathatsz. Korrekt youtube keresőoptimalizálás árak — 2 200 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb SEO-szakembert! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

39 designer most online

Zoltán V.

Zoltán V.

Keress bizalommal

József G.

József G.

Ma is elvállalom.

Gábor F.

Gábor F.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a névjegykártya készítés?

800 - 1500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

KASKAD elválasztócsíkok, borítékok, színes másolópapírok széles választékban másnapra. Kedvező KASKAD termék árak, 7.000 Ft felett ingyenes szállítás 24 órán belül raktárról.

 • Névjegykártya készítés

  1800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Rendben

bettina
2 éve

Domainregisztráció 87%-kal olcsóbban, szerezze be online a világelső regisztrátorral most! Domain, webhely, e-mail, tárhely, biztonság stb. Minden, ami az online sikerhez szükséges.

 • Névjegykártya készítés

  1500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gábor nagyon precíz munkát végzett a weboldalunk elkészítésekor és a kommunikáció is tökéletes volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.😊

Elvira
2 éve

Cégünk kiemelkedő ügyfélkezeléssel rendelkezik. 15 profi szakember segíti a projektedet.

 • Névjegykártya készítés

  2500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Apró betűs átverések a szerződéseikben.

Leó
2 éve

Honlapodat nem csak fejlesztjük, hanem rendelkezésre állunk eljuttatni a célközönségedhez

 • Névjegykártya készítés

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kimagaslóan kreatív és megbízható csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Mindig figyelembe veszik az elképzeléseinket, de ugyanakkor napra készek a jelen kor kihívásaiban. Mindig az ügyfelek érdekeit nézik, még arra is gondolnak,amire mi nem...:) Köszönjük a céges arculatot,mely mai napig első látásra szerelem és a sok marketing tippet!

Zsuzsi
2 éve

Compare 2022's 10 Best Domain Hosting Sites. Pick The Best Domain Just Name It! Fast, Scalable & Secure. Trusted By Millions. Unlimited Space & Traffic. Save Time & Money.

 • Névjegykártya készítés

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A very helpful and professional graphic designer who created my unique business card and hangtag with excellent quality and precise deadline.

Kinga
2 éve

Termékeink és szolgáltatásaink is teljes körűek. Kérjen ajánlatot plakát nyomtatásra! Promédia plakát nyomtatás: maximális minőség, kedvező feltételek személyre szabottan. Rugalmas szolgáltatások. Modern géppark. Gyors ajánlatadás. Gyors nyomda.

 • Névjegykártya készítés

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: minőség, készség, válaszadási hajlandóság, jutányos.

Bianka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat névjegykártya készítésre?

Rendelj névjegykártya készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Névjegykártya készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Névjegykártya készítés: mennyi az ára?

Távmunkában a névjegykártya készítés átlagos ára 800-1500;Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek designereket?

Most 263 specialista áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a névjegykártya készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

A névjegykártya készítés kategóriához 342 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető márértékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - hogyan döntsünk köztük?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szabadúszókkal is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Először is a rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért jó ötlet szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sokszor pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas