Online hirdetéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webhely készítés árak — 2 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

47 marketinges most online

Lajos S.

Lajos S.

Érdekel.

Zsolt C.

Zsolt C.

Nagy tapasztalatom van

Sándor N.

Sándor N.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a online hirdetés?

800 - 1500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket egyszerűen és hatékonyan!

 • Online hirdetés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Piaci árak alatt prémium minőségben dolgoznak.

Cintia
egy éve

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket...

 • Online hirdetés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nem csak nekünk, de az ügyfeleinknek is nagyon bejön a weblapunk.

Szakter
egy éve

Weboldal készítés és tervezés. Honlap készítés több éves tapasztalattal most. Felejtsd el az ingyenes sablonok weboldalakat, legyen igényes honlapod. Logó tervezés. SEO.

 • Online hirdetés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Mátyást öt éve ismerem, mindig lehetett rá számítani, soha nem volt egy e-mailem sem, amelyre ne válaszolt volna, gondolkodik a megrendelő fejével is, egy kicsivel mindig többet ad, mint ami konkrétan elvárható lenne, igazi profi!

Boglárka
egy éve

Évente több 100 konzultációt tartunk. Nézd meg mit mondanak azok, akik már jártak nálunk! Ebben tudunk segíteni: üzleti célodnak megfelelő online stratégiák, mérhető eredmények. 100% érthetőség. Minősített szakértők. 100%-os garancia. Oktató: Gál Kristóf.

 • Online hirdetés

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Számlával kapcsolatos ügyintézés miatt mentem, gyors tájékoztatást és segítséget kaptam.

Tünde
egy éve

Vevőszerző szövegekért kérj egyedi árajánlatot vagy válassz a csomagajánlatok közül! Profitnövelő szövegírás a Kontent Művektől - weboldalak és sales oldalak szövegezése.

 • Online hirdetés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: pontosság, tudás, pénztárca kímélő.

Timea
egy éve

Bízza weboldala linképítését valódi szakemberekre, mellébeszélés nélkül! Pontos linképítési terv készítése, hatékonyság mérés, proaktív együttműködés a Megbízóval. Hírportálos linképítés. PR cikkes linképítés. Egyedi árajánlat azonnal. Valós referenciák.

 • Online hirdetés

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A működő hirdetéseimet lecserélték olyan hirdetésekre amik vitték a pénzt és nem térültek meg. Nem igazán vannak tisztában azzal, hogyha nincs forgalom akkor nincs miből kifizetni a számlájukat.Önkritika 0. Fejlődésre való képesség 0. Vállvonogatás az simán megy a kifogás kereséssel együtt. Abszolúte hozzá nem értő emberek. Sajnálom a pénzt amit kiadtam a "szolgáltatásukra". Ennyi pénzből már egy jobb Google ADS tanfolyam felét kifizethettem volna nem beszélve az elmaradt forgalomtól. Kritikán aluli szolgáltatás. Soha többet nem bízok meg külsős marketing céget köszönhetően a "teljesítményüknek". A marketing igenis mérhető forgalomban és pénzben. A hozzáértésük hiányát is mérhetjük deficitben és forgalomkiesésben. Senkinek nem ajánlom.

Frigyes
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat online hirdetésre?

Rendelj online hirdetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Online hirdetés profi szakember által

Kérdések és válaszok