Online hirdetéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webhely készítés árak — 2 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

47 marketinges most online

Julianna

Julianna

Érdekel.

Viktor D.

Viktor D.

Nagy tapasztalatom van

István P.

István P.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a online hirdetés?

1000 - 2000 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Évente több 100 konzultációt tartunk. Nézd meg mit mondanak azok, akik már jártak nálunk! Ebben tudunk segíteni: üzleti célodnak megfelelő online stratégiák, mérhető eredmények. 100% érthetőség. Minősített szakértők. 100%-os garancia. Oktató: Gál Kristóf.

 • Online hirdetés

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Számlával kapcsolatos ügyintézés miatt mentem, gyors tájékoztatást és segítséget kaptam.

Tünde
6 months ago

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket egyszerűen és hatékonyan!

 • Online hirdetés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Piaci árak alatt prémium minőségben dolgoznak.

Cintia
5 months ago

Weboldal készítés és tervezés. Honlap készítés több éves tapasztalattal most. Felejtsd el az ingyenes sablonok weboldalakat, legyen igényes honlapod. Logó tervezés. SEO.

 • Online hirdetés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Mátyást öt éve ismerem, mindig lehetett rá számítani, soha nem volt egy e-mailem sem, amelyre ne válaszolt volna, gondolkodik a megrendelő fejével is, egy kicsivel mindig többet ad, mint ami konkrétan elvárható lenne, igazi profi!

Boglárka
8 months ago

Vevőszerző szövegekért kérj egyedi árajánlatot vagy válassz a csomagajánlatok közül! Profitnövelő szövegírás a Kontent Művektől - weboldalak és sales oldalak szövegezése.

 • Online hirdetés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: pontosság, tudás, pénztárca kímélő.

Timea
5 months ago

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket...

 • Online hirdetés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nem csak nekünk, de az ügyfeleinknek is nagyon bejön a weblapunk.

Szakter
8 months ago

Bízza weboldala linképítését valódi szakemberekre, mellébeszélés nélkül! Pontos linképítési terv készítése, hatékonyság mérés, proaktív együttműködés a Megbízóval. Hírportálos linképítés. PR cikkes linképítés. Egyedi árajánlat azonnal. Valós referenciák.

 • Online hirdetés

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A működő hirdetéseimet lecserélték olyan hirdetésekre amik vitték a pénzt és nem térültek meg. Nem igazán vannak tisztában azzal, hogyha nincs forgalom akkor nincs miből kifizetni a számlájukat.Önkritika 0. Fejlődésre való képesség 0. Vállvonogatás az simán megy a kifogás kereséssel együtt. Abszolúte hozzá nem értő emberek. Sajnálom a pénzt amit kiadtam a "szolgáltatásukra". Ennyi pénzből már egy jobb Google ADS tanfolyam felét kifizethettem volna nem beszélve az elmaradt forgalomtól. Kritikán aluli szolgáltatás. Soha többet nem bízok meg külsős marketing céget köszönhetően a "teljesítményüknek". A marketing igenis mérhető forgalomban és pénzben. A hozzáértésük hiányát is mérhetjük deficitben és forgalomkiesésben. Senkinek nem ajánlom.

Frigyes
9 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat online hirdetésre?

Rendelj online hirdetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Online hirdetés profi szakember által

Kérdések és válaszok