Online hirdetéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Marketingest találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj marketinges szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb webfejlesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 273 webfejlesztő közül válogathatsz. Korrekt webhely készítés árak — 2 100 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb webfejlesztőt! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

47 marketinges most online

Lajos S.

Lajos S.

Érdekel.

Zsolt C.

Zsolt C.

Nagy tapasztalatom van

Sándor N.

Sándor N.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a online hirdetés?

800 - 1500 Ft

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb marketingeseket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező marketingest!

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket egyszerűen és hatékonyan!

 • Online hirdetés

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Piaci árak alatt prémium minőségben dolgoznak.

Cintia
2 éve

Amit garantálunk: mobilbarát és SEO optimalizált kialakítás, felhasználóbarát megjelenés. Szerezz versenyelőnyt profi weboldallal! Érj el új ügyfeleket...

 • Online hirdetés

  3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nem csak nekünk, de az ügyfeleinknek is nagyon bejön a weblapunk.

Szakter
3 éve

Weboldal készítés és tervezés. Honlap készítés több éves tapasztalattal most. Felejtsd el az ingyenes sablonok weboldalakat, legyen igényes honlapod. Logó tervezés. SEO.

 • Online hirdetés

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Mátyást öt éve ismerem, mindig lehetett rá számítani, soha nem volt egy e-mailem sem, amelyre ne válaszolt volna, gondolkodik a megrendelő fejével is, egy kicsivel mindig többet ad, mint ami konkrétan elvárható lenne, igazi profi!

Boglárka
3 éve

Évente több 100 konzultációt tartunk. Nézd meg mit mondanak azok, akik már jártak nálunk! Ebben tudunk segíteni: üzleti célodnak megfelelő online stratégiák, mérhető eredmények. 100% érthetőség. Minősített szakértők. 100%-os garancia. Oktató: Gál Kristóf.

 • Online hirdetés

  1800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Számlával kapcsolatos ügyintézés miatt mentem, gyors tájékoztatást és segítséget kaptam.

Tünde
3 éve

Vevőszerző szövegekért kérj egyedi árajánlatot vagy válassz a csomagajánlatok közül! Profitnövelő szövegírás a Kontent Művektől - weboldalak és sales oldalak szövegezése.

 • Online hirdetés

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pozitív: pontosság, tudás, pénztárca kímélő.

Timea
2 éve

Bízza weboldala linképítését valódi szakemberekre, mellébeszélés nélkül! Pontos linképítési terv készítése, hatékonyság mérés, proaktív együttműködés a Megbízóval. Hírportálos linképítés. PR cikkes linképítés. Egyedi árajánlat azonnal. Valós referenciák.

 • Online hirdetés

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A működő hirdetéseimet lecserélték olyan hirdetésekre amik vitték a pénzt és nem térültek meg. Nem igazán vannak tisztában azzal, hogyha nincs forgalom akkor nincs miből kifizetni a számlájukat.Önkritika 0. Fejlődésre való képesség 0. Vállvonogatás az simán megy a kifogás kereséssel együtt. Abszolúte hozzá nem értő emberek. Sajnálom a pénzt amit kiadtam a "szolgáltatásukra". Ennyi pénzből már egy jobb Google ADS tanfolyam felét kifizethettem volna nem beszélve az elmaradt forgalomtól. Kritikán aluli szolgáltatás. Soha többet nem bízok meg külsős marketing céget köszönhetően a "teljesítményüknek". A marketing igenis mérhető forgalomban és pénzben. A hozzáértésük hiányát is mérhetjük deficitben és forgalomkiesésben. Senkinek nem ajánlom.

Frigyes
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat online hirdetésre?

Rendelj online hirdetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Online hirdetés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Online hirdetés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál a online hirdetés átlagos ára 800-1500;Ft. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberekfigyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok marketingeseket?

Jelenleg 310 szabadúszó áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a online hirdetés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Az online hirdetés kategóriában 403 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szabadúszóról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Marketingesek - hogyan válasszunk közülük?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szakemberekkel is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Leginkábba rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó marketingeseket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért érdemes szabadúszót felkérni a feladat megoldására?

Az esetek nagy részében költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas