Weboldal tervezéshez egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb designereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 225 designer közül válogathatsz. Korrekt weboldal tervezés árak — 2 900 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

34 designer most online

Xenia K.

Xenia K.

Ma is elvállalom.

Ildi R.

Ildi R.

Most el tudom vállalni

Klaudia N.

Klaudia N.

Keress bizalommal

Mennyibe kerül a weboldal tervezés?

1500 - 2900 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Elsők közt a piacon! Kimagasló konverziók + Linképítés + Adwords a szakértőktől. On-Page SEO. Ergonómiai tesztelés. Modern elemző technikák. Konverzió optimalizálás.

 • Weboldal tervezés

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Abszolút csak ajánlani tudom. Profi weboldalt készített rövid idő alatt, korrekt áron. Bármilyen kérésem van mindig rendelkezésre áll. Amúgy pedig egy kedves, mosolygós, tisztelettudó fiatalember.

Szandra
2 éve

Nemzetközi csapat a vállalata minden fordítási igényére. Kérjen ajánlatot! Tapasztalt és...

 • Weboldal tervezés

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon felkészült, ügyes csapat. Mátéh Csaba nagyon kedves, és profi szakember.

Anita
2 éve

Prémium keresőoptimalizálás havi 100.000 Ft-tól! 2007 óta, több 1000 SEO projekt. 10+ év keresőmarketing tapasztalat, 20+ keresőmarketing szakértő, nemzetközi ügyfélkör.

 • Weboldal tervezés

  2900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Emese és Detti lassan egy éve az életem része. Szeretem, hogy egyenrangú a viszonyunk, és őszintén érzem, hogy a javamat akarják. A jó indulat mindent visz nálam és ez abszolút megvan náluk. Amikor megláttam a kész weboldalam, elképesztő boldogság töltött el, hiszen abszolút átjött a vállalkozásom lényege nekik, és ezt a designben és szövegben is maximálisan ki tudták domborítani. Boldog vagyok, hogy az ügyfeleik közé tartozom és támogatnak a nehéz idők ellenére is!

Noémi
2 éve

Csak Ön ismerheti cége egyedi igényeit, ezért nálunk a kezdetektől fogva Ön irányít. A hatékonyan működő ERP sokszorosan megtérülő befektetés. 2 órán belül ajánlatot adunk.

 • Weboldal tervezés

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Pozitív: pontosság, szakismeret, válaszadási hajlandóság, .

Ani
2 éve

Építsd saját imázsod, céged vagy termékeid márkáját egyedi, igényes képekkel. Mi segítünk. Minőségi lifestyle és termékfotók márkaépítéshez, weboldalra, shopba, közösségi oldalakra. munkához vagy emlékbe. akár a szabadban is. profi felszereléssel.

 • Weboldal tervezés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Bármikor fordulhatok hozzájuk kérdéssel mindig segítenek.

Andi
2 éve

Minőségi külföldi influencerekkel felépítjük márkáját bármely piacon. Minőségi influencerekkel dolgozunk, mely gyors és hatékony együttműködést tesz lehetővé. Egyedülálló hozzáállás. Tapasztalatok 5 országból. 579 influencer. Szolgáltatások: Ügyfélszolgálat, Fordítások.

 • Weboldal tervezés

  1400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kreatív és segítőkész csapat. A végeredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok, amivel én is sikeres lehetek. Csak ajánlani tudom őket.

Laszlo
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat weboldal tervezésre?

Rendelj weboldal tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Weboldal tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Weboldal tervezés: mennyi az ára?

Távmunkában a weboldal tervezés átlagos ára 1500-2900;Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek designereket?

Jelenleg 225 szabadúszó áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a weboldal tervezés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

A weboldal tervezés kategóriához 293 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - hogyan válasszunk közülük?

Tekintsd meg a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a szakemberekkel is megbeszélheted miután meghirdetted a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy jó specialistát?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós visszajelzéseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sok esetben pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladattal.

Olvas