Minőségi mennyezet gipszkartonozás Veszprémben. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt mennyezet gipszkartonozás árak — 8800-16500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Miklós

Miklós

erdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Geza

Geza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mennyezet gipszkartonozás Veszprémben?

8800 - 16500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Lakások komplett villanyszerelési kivitelezését vállalom csapatommal igény esetén gipszkartonozással is.Számlával, garanciával. Hivatalos árajánlat személyes felmérés után kérhető, az ön igényeire szabva. Vállalunk hiba keresés,javítást részleges felújítást, gyárak csarnokok ipari szerelését. Igény esetén hétvégi, munkaidő (16óra)utáni munkavégzés. Mutass Többet Főbb szolgáltatásaink: beltéri gipszkartonozás; gipszkartonozás alapismeretek, gipszkarton válaszfal, fal csiszolás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A csapatát folymatosan ellenőrzi, a szükséges korrekciókat elvégezteti. A kívánt eszközöket, anyagokat időben biztosítja. Az esetleges módosításoknál rugalmas. Színvonalas munkát biztosít.

Magabiztos megbízható fiatal ember vagyok. Főbb szolgáltatásaink: mennyezet gipszkartonozás favázra; gipszkarton álmennyezet készítése, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázskapu festés mázolás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szuper hozzáértés, szakértő csapat

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Legfontosabb számunkra a minőségi munka elvégzése, határidőben történő befejezése. Fő profilunk: Csempe leszedés; Festés előtti falmosás; Wc burkolás. Idei technológia, tavalyi árak

 • Mennyezet gipszkartonozás

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors felmérés és munkakezdés, korrekt részletes árajánlat, összeszedett csapat, precíz munkafelügyelet és adminisztrációs feladatok.

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Eltökélt csapattal, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! 10+ éves tapasztalat. Teljes körű garancia. Megbízható szakemberek. Generálkivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Gipszkarton glettelés; Plafon festés. Lakásfelújítás és Házfelújítás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok, Köszönöm az elvégzett munkát!

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Laminált padló felszedése; Fűtéscsövek festés; Szekrény festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Mennyezet gipszkartonozás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól megcsinálta.

Ich Bin
2 éve

Mindenféle gipszkarton szerelés, fóliás mennyezettel kombinálva. Mennyezeti fólia legyártás akár fénykép alapján is, illetve nagy választék a honlapunkon! Egyedi világítás megoldások gipszkartonban, fóliás menyezetben.Festési munkákat nem tudok elvállalni, s ebbe beletartozik a bandázsolás, glettelés és az élvédőzés is! Főbb szolgáltatásaink: féltető gipszkartonozás; gipszkarton rögzítése; gipszkarton rendszer. lazúrozás

 • Mennyezet gipszkartonozás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az előzetesen megbeszéltek szerint történt a szerződéskötés és az elvégzett munka. Korrekt, szép munkavégzés történt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember mennyezet gipszkartonozás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyezet gipszkartonozás: mennyi az ára Veszprémben?

Veszprémben a mennyezet gipszkartonozás átlagos díja 7500 - 14100 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MENNYEZET GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával bízható meg bátran: mennyezet gipszkartonozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a mennyezet gipszkartonozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: mennyezet gipszkartonozás?

A mennyezet gipszkartonozás és összes részfeladata ide sorolható. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas