Plafon gipszkartonozás Veszprémben a te elképzeléseid szerint!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 gipszkartonozó szakember közül, 11400-21500 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Veszprémben bérelj fel a legjobb szakembereket a plafon gipszkartonozás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Barnabas

Barnabas

Ingyenes kiszallas.

Adalbert

Adalbert

erdekel.

Mennyibe kerül a plafon gipszkartonozás Veszprémben?

11400 - 21500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Teljes körű generál kivitelezés. Megbízható csapattal, a hosszantartó minőség és a költséghatékonyság jegyében. Feladatok amiket vállalok: Könnyűszerkezetes ház felújítása; Gázcsövek festés; Wc burkolás. 1-3 hét jellemző kezdés

 • Plafon gipszkartonozás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget. Minden a megbeszéltek szerint ment.

Mutass Többet Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: gipszkartonozás fa szerkezetre; padlószerkezet, àlmenyezet, falfestés

 • Plafon gipszkartonozás

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Emberek....megmondom öszintén én ilyen profi csapatot még nem láttam.Tök hamar elválalták a melot és mindent idöben elvégeztek.Söt még hamarabb is végeztek.Nagyon igényesek a munkájukra és nagyon udvariasak is.Legközelebb ha lesz biztos őket hívom...bár már nagyon pöpec lett a keco így most a közel jövöben nem lesz felújítás.De minden ismerősömnek ajánlani fogom őket.Nagyon köszönöm a munkát Mátyás.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Sok éves tapasztalattal referenciákkal rendelkezünk a családiházak szerkezetépítésében. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: mennyezet gipszkartonozás favázra; polcok, polcrendszerek, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázs festés

 • Plafon gipszkartonozás

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Úgy volt, ahogy megbeszéltük. Korrekt szakember: a munkát ugyan egy munkatársa végezte el mindent takarva, tisztaságra ügyelve, de a felelősséget Mátyás vállalja. Megjelenés a megbeszélt időpontban, befejezés a megbeszélt időpontban. A festés szépen sikerült, ajánlom Mátyást!

Teljeskörű lakás és házfelújítás generálkivitelezés rövid határidővel. Lakásfelújítás teljes generálkivitelezés, házak felújítása. házfelújítási lehetőségek. otthonfelújítási akció. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Fürdőszoba festés; Plafon vakolás; Konyhabútor festés. Konzultáció, tervezés, kivitel

 • Plafon gipszkartonozás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás és kollégái nagyon gyorsan, precízen dolgoztak! A kapcsolatfelvételtől számítva pár napon belül el is végezték a tapétázást, megbízható, pontos szakemberek! Máskor is szívesen bíznék rájuk munkát!

Bármilyen munkát elvállalunk! Többé nem kell aggódnia csempéi, falai és háza tetejének épségéért. Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Mennyezet glettelés; Panellakás erkély felújítás. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Plafon gipszkartonozás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mátyás az üzenetem után 20 perccel már fel is hívott, az előzetes felmérés és ajánlattétel is gördülékeny volt. Továbbá segített a festék kiválasztásában is a csempékhez. A munkát László végezte, akivel teljes mértékben elégedettek voltunk, tökéletesen dolgozott, a munkafolyamatokba folyamatosan beavatott, és mindenről kikérte a véleményemet. Az ár teljesen korrekt volt. Pár hónap múlva kifestenénk az előszobát, azt is velük szeretnénk megcsináltatni.

Generálkivitelezés, teljeskörű felújítások. Kőműves, ács, gipszkartonos, munkák. Rövid átadási határidő, precíz munkavégzés, minőségi anyagok. Hosszú garancia. Kőműves munkák. Kerítés építés. Ács munkák. Burkolás. Szolgáltatásaink: bemutato gipszkartonozás; rusztikus gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton mennyezet, fal csiszolás

 • Plafon gipszkartonozás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A Qjob oldalon kerestem fel telefonon és néhány percen belül már vissza is hívott és aznap a megbeszélt időpontban találkoztunk, felmérte a beázott helyiségek festésével kacsolatos adatokat. Kétféle árajánlatot is készített. Az egyik a beázási foltok rendbehozására a másik a beázással érintett három helyiség teljes festésére vonatkozott. Írásban jeleztem, hogy a teljes festést választom és megbeszéltük a munkakezdés idejét. Az adott napon két alkalmazottal elkezdtèk a munkát. Segített kiválasztani a színeket. Nagy körültekintéssel, szakértelemmel végezték a munkát. Mindíg rendet, tisztaságot tartottak maguk körül. Udvarias, tisztelettudó, kiváló szakemberek dolgoztak a lakásomban. Örülök, hogy egymásra találtunk! Ha aktuális lesz, akkor legközelebb is velük festetem a lakást.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember plafon gipszkartonozás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Plafon gipszkartonozás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a plafon gipszkartonozás átlagos díja 9700 - 18200 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Most 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PLAFON GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha erre van szükséged: plafon gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

Egy jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas