Gipszkartonozás tetőléccel Veszprém területén!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőléccel árak — 14000-26300 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Bela

Bela

Ingyenes kiszallas.

Geza

Geza

erdekel.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőléccel Veszprémben?

14000 - 26300 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Ingyenes Felmérés a Helyszínen, Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés. Lakásfelújítás Mosonmagyaróváron, Győr-Moson-Sopron megyében | Létrehozzuk Álmaid Otthonát. Korrekt Árak. Tervezhető Határidők. Sokéves Tapasztalat. Gyors Precíz Muka. Amiket vállalok: Szalagparketta lerakása; Kültéri glettelés; Lambéria festés. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló szakember, nagyon könnyen ment az egyeztetés Vele, gyors es kiváló munkát végzett a lakás teljesen megújult. Máskor is Ot fogom hívni!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Tiszta munka. Négyszeres garancia. Burkolásspecialista. Rejtettköltségek nélül. Fő profilunk: fürdőszoba gipszkartonozás víz; válaszfalak, gipszkarton válaszfal rétegrend, lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható. A megbeszélt határidőket tartották és a megegyezett összeg sem változott a munka végére.

Ha nem riadsz meg a kihívásoktól akkor ne várj senkire állj neki és csináld magad házilag! Rendeld meg a szükséges termékeket házhoz szállítva, és kezd el saját kezűleg a munkát! Vásároljon online. Gipszkarton webáruház. Házhoz szállítás. Akciók. Amiket vállalok: gipszkartonozás acélszerkezetre; gipszkarton szerelés, gipszkarton álmennyezet szerkezet, szobafestés

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A 2x-i helyszíni bejárás után megbeszélt munkakezdés reggelén lemondták a megjelenést. Az egyik festőnek "beállt a dereka", másnap pedig "oltásra kell mennie". Kérdeztem, egy ember nem tud-e jönni, de a válasz az volt , hogy "ez legalább 2 emberes munka". Kifejeztem nemtetszésemet, mondván, ha így indulunk, mire számíthatok később, mire a válasz "döntsem el, hogy akarok-e velük dolgozni vagy sem" volt. Mondtam neki, hogy akkor inkább nem akarok és letettem a telefont.

Válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek,rejtett világítások, tetőterek beépítését és még sok egyéb gipszkartonnal történő munkák kivitelezését vállaljuk. -Több éves tapasztalat -Rövid határidő Amiket vállalok: ferde tető gipszkartonozás; gipszkartonos, tetőtér gipszkartonozása kész hőszigetelésre és kész szerkezetre, tapéta festés

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,megbizható,amit megbeszéltünk azt igyekezett teljesiteni munkatársaival együtt.Munkájukat odafigyeléssel,tisztán végzik,butor mozgatásban segitőkészek.

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Egész nap elérhetően. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház külső színezés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkeztek, szép munkát végeztek a megegyezett árban.

Ha lakásfelújítást szeretne akkor mi vagyunk a megoldás. Új építése, régebbi felújitása. Festés, burkolás, villany, víz-gáz szerelés, kartonozás, szigetelések, falazás és egyéb. Amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Gázcsövek festés; Tisztasági festés. Komplex ház és lakásfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőléccel

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors szervezés és kivitelezés, folyamatos tájékoztatás a munka állapotáról, korrekt, megbízható és betartja a szavát:)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőléccel közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőléccel: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a gipszkartonozás tetőléccel átlagos ára 16600 - 31100 Ft/m. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Veszprémben a gipszkartonozás tetőléccel szolgáltatáshoz már 26 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Ebben a pillanatban 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐLÉCCEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával kereshető meg: gipszkartonozás tetőléccel vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a gipszkartonozás tetőléccel mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: gipszkartonozás tetőléccel?

A gipszkartonozás tetőléccel és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy gipszkartonozó szakembert bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas