Teljes körű gipszkartonozás tetőtérben Veszprémben. Az Ön igényeire szabva!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 30 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkartonozás tetőtérben árak — 8200-15500 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

György

György

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Adalbert

Adalbert

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkartonozás tetőtérben Veszprémben?

8200 - 15500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Mindenféle gipszkarton szerelés, fóliás mennyezettel kombinálva. Mennyezeti fólia legyártás akár fénykép alapján is, illetve nagy választék a honlapunkon! Egyedi világítás megoldások gipszkartonban, fóliás menyezetben.Festési munkákat nem tudok elvállalni, s ebbe beletartozik a bandázsolás, glettelés és az élvédőzés is! Főbb szolgáltatásaink: féltető gipszkartonozás; gipszkarton rögzítése; gipszkarton rendszer. lazúrozás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az előzetesen megbeszéltek szerint történt a szerződéskötés és az elvégzett munka. Korrekt, szép munkavégzés történt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Lakások komplett villanyszerelési kivitelezését vállalom csapatommal igény esetén gipszkartonozással is.Számlával, garanciával. Hivatalos árajánlat személyes felmérés után kérhető, az ön igényeire szabva. Vállalunk hiba keresés,javítást részleges felújítást, gyárak csarnokok ipari szerelését. Igény esetén hétvégi, munkaidő (16óra)utáni munkavégzés. Mutass Többet Főbb szolgáltatásaink: beltéri gipszkartonozás; gipszkartonozás alapismeretek, gipszkarton válaszfal, fal csiszolás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A csapatát folymatosan ellenőrzi, a szükséges korrekciókat elvégezteti. A kívánt eszközöket, anyagokat időben biztosítja. Az esetleges módosításoknál rugalmas. Színvonalas munkát biztosít.

Magabiztos megbízható fiatal ember vagyok. Főbb szolgáltatásaink: mennyezet gipszkartonozás favázra; gipszkarton álmennyezet készítése, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázskapu festés mázolás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szuper hozzáértés, szakértő csapat

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Legfontosabb számunkra a minőségi munka elvégzése, határidőben történő befejezése. Fő profilunk: Csempe leszedés; Festés előtti falmosás; Wc burkolás. Idei technológia, tavalyi árak

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors felmérés és munkakezdés, korrekt részletes árajánlat, összeszedett csapat, precíz munkafelügyelet és adminisztrációs feladatok.

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi kivitelezés, korrekt áron. Kérjen ajánlatot! Eltökélt csapattal, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére! 10+ éves tapasztalat. Teljes körű garancia. Megbízható szakemberek. Generálkivitelezés. Főbb szolgáltatásaink: Panellakás konyha felújítás; Gipszkarton glettelés; Plafon festés. Lakásfelújítás és Házfelújítás

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett vagyok, Köszönöm az elvégzett munkát!

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Burkolás, Vízvezeték Szerelés, Villanyszerelés, Generálkivitelezés. Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home Improvement Budapest. Fő profilunk: Laminált padló felszedése; Fűtéscsövek festés; Szekrény festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Gipszkartonozás tetőtérben

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól megcsinálta.

Ich Bin
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkartonozás tetőtérben közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkartonozás tetőtérben: mennyibe kerül Veszprémben?

Veszprémben a gipszkartonozás tetőtérben átlagos díja 8800 - 16500 Ft/m. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós véleményeket?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Ebben a pillanatban 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTONOZÁS TETŐTÉRBEN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk gipszkartonozó szakembert?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod ha a következőre van szükséged: gipszkartonozás tetőtérben.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a gipszkartonozó szakember?

A jó gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: gipszkartonozás tetőtérben?

A gipszkartonozás tetőtérben és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy gipszkartonozó szakembert nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas