Tetőtér gipszkartonozás Veszprémben gyorsan és hatékonyan!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt tetőtér gipszkartonozás árak — 6000-11300 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tetőtér gipszkartonozás Veszprémben?

6000 - 11300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Cégünk vállalja lakások és házak gipszkartonozását, álmennyezetek, boltívek elkészítését. Szakembereink korszerű technikák segítségével teljes körű felújítástt vállalnak. Ügyfélcentrikus szemlélet. Precíz munkavégzés. Egész nap elérhetően. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Mennyezet gipszkartonozás; Ház külső színezés. Kivitelezés szakemberekkel

 • Tetőtér gipszkartonozás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosan érkeztek, szép munkát végeztek a megegyezett árban.

Ha lakásfelújítást szeretne akkor mi vagyunk a megoldás. Új építése, régebbi felújitása. Festés, burkolás, villany, víz-gáz szerelés, kartonozás, szigetelések, falazás és egyéb. Amiket vállalok: Panellakás konyha felújítás; Gázcsövek festés; Tisztasági festés. Komplex ház és lakásfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors szervezés és kivitelezés, folyamatos tájékoztatás a munka állapotáról, korrekt, megbízható és betartja a szavát:)

Ingyenes Felmérés a Helyszínen, Teljeskörű Lakásfelújítás Épületgépészet, Villanyszerelés. Lakásfelújítás Mosonmagyaróváron, Győr-Moson-Sopron megyében | Létrehozzuk Álmaid Otthonát. Korrekt Árak. Tervezhető Határidők. Sokéves Tapasztalat. Gyors Precíz Muka. Amiket vállalok: Szalagparketta lerakása; Kültéri glettelés; Lambéria festés. Teljes lakásfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló szakember, nagyon könnyen ment az egyeztetés Vele, gyors es kiváló munkát végzett a lakás teljesen megújult. Máskor is Ot fogom hívni!

Ingyenes helyszíni felmérés, minőségi gipszkarton kivitelezés kedvező áron. Gipszkartonozás magas minőségben Budapesten és környékén. Vedd fel velünk a kapcsolatot! Tiszta munka. Négyszeres garancia. Burkolásspecialista. Rejtettköltségek nélül. Fő profilunk: fürdőszoba gipszkartonozás víz; válaszfalak, gipszkarton válaszfal rétegrend, lakásfelújítás

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható. A megbeszélt határidőket tartották és a megegyezett összeg sem változott a munka végére.

Ha nem riadsz meg a kihívásoktól akkor ne várj senkire állj neki és csináld magad házilag! Rendeld meg a szükséges termékeket házhoz szállítva, és kezd el saját kezűleg a munkát! Vásároljon online. Gipszkarton webáruház. Házhoz szállítás. Akciók. Amiket vállalok: gipszkartonozás acélszerkezetre; gipszkarton szerelés, gipszkarton álmennyezet szerkezet, szobafestés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A 2x-i helyszíni bejárás után megbeszélt munkakezdés reggelén lemondták a megjelenést. Az egyik festőnek "beállt a dereka", másnap pedig "oltásra kell mennie". Kérdeztem, egy ember nem tud-e jönni, de a válasz az volt , hogy "ez legalább 2 emberes munka". Kifejeztem nemtetszésemet, mondván, ha így indulunk, mire számíthatok később, mire a válasz "döntsem el, hogy akarok-e velük dolgozni vagy sem" volt. Mondtam neki, hogy akkor inkább nem akarok és letettem a telefont.

Válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek,rejtett világítások, tetőterek beépítését és még sok egyéb gipszkartonnal történő munkák kivitelezését vállaljuk. -Több éves tapasztalat -Rövid határidő Amiket vállalok: ferde tető gipszkartonozás; gipszkartonos, tetőtér gipszkartonozása kész hőszigetelésre és kész szerkezetre, tapéta festés

 • Tetőtér gipszkartonozás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,megbizható,amit megbeszéltünk azt igyekezett teljesiteni munkatársaival együtt.Munkájukat odafigyeléssel,tisztán végzik,butor mozgatásban segitőkészek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember tetőtér gipszkartonozás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőtér gipszkartonozás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a tetőtér gipszkartonozás átlagára 5500 - 10400 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Gipszkartonozó Szakemberok - hogyan válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Veszprémben?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐTÉR GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert hívnod ha a következőre van szükséged: tetőtér gipszkartonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a tetőtér gipszkartonozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A tetőtér gipszkartonozás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas