Hangszóró javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 8 hangszóró szerelő közül! Korrekt hangszóró javítás árak: 4200-7800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Veszprémben közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Gábor

Gábor

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangszóró javítás Veszprémben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Hangszóró javítás

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletesen elvégezte a munkát, időben érkezik, biztosan nem marad tévé nélkül! Ajánlott!!!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Hangszóró javítás

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Minden azonnal...hívtak...a technikus a helyszínre érkezett és megoldotta a problémát. Ajánlom őt bárkinek...

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Hangszóró javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon világos. A mester tudja, mit csinál. Gyorsan megértette a problémát, és gyorsan megoldotta. Ajánlom ezt a varázslót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő hangszóró javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangszóró javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a hangszóró javítás átlagos díja 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Veszprémben?

Most 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: hangszóró javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a hangszóró javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha profi hangszóró szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A hangszóró javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas