Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Veszprémben és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 7000-13100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Veszprémben környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Veszprémben?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Jamo hangszóró javítás

    4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Mindent gyorsan elrendezett. Az érték meghatározása nem volt nehéz. Segített eladni.Mindent repülő színekkel teljesített. 5+Köszönöm szépen)

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Jamo hangszóró javítás

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Időben megérkezett. Két óra alatt sikerült, és ellenőriztem, hogy minden rendben van-e. A mestert ajánlom. Nagyon jól ismeri a munkáját.

Több, mint 20 éve foglalkozom hangszóró javítással. A munkám során rengteg féle márkával és a mögöttük rejlő megoldásokkal találkoztam.

  • Jamo hangszóró javítás

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Azonnal jött, és megoldotta a rejtélyt. Még a saját részvényeiből is adott neki egy darabot:)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyi a munkadíj Veszprémben?

Veszprémben a jamo hangszóró javítás átlagos ára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - hogyan válasszunk Veszprémben?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Veszprémben?

Jelenleg 9 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő ezzel a feladattal bízható meg: jamo hangszóró javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikben kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy jó hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: hangszóró szerelő?

Ha egy megfelelő hangszóró szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A jamo hangszóró javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas