Hangszóró perem javítás szolgáltatásra van szükséged Veszprémben és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 hangszóró szerelő közül! Korrekt hangszóró perem javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Veszprémben! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Veszprémben környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangszóró perem javítás Veszprémben?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Hangszóró perem javítás

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Tökéletesen elvégezte a munkát, időben érkezik, biztosan nem marad tévé nélkül! Ajánlott!!!

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Hangszóró perem javítás

    6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm szépen. Minden azonnal...hívtak...a technikus a helyszínre érkezett és megoldotta a problémát. Ajánlom őt bárkinek...

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Hangszóró perem javítás

    6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon világos. A mester tudja, mit csinál. Gyorsan megértette a problémát, és gyorsan megoldotta. Ajánlom ezt a varázslót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő hangszóró perem javítás közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangszóró perem javítás: milyen árak vannak Veszprémben?

Veszprémben a hangszóró perem javítás átlagára 4000 - 7500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszóró Szerelők - mi alapján válasszunk Veszprémben?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Veszprémben?

Ebben a pillanatban 8 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HANGSZÓRÓ PEREM JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: hangszóró perem javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a hangszóró perem javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hangszóró szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas