Aktív hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 hangfal szerelő közül! Korrekt aktív hangfal javítás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 hangfal szerelő most online

László

László

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aktív hangfal javítás Zalaegerszegen?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Aktív hangfal javítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi a munkájában! Ajánlom! Csak most menj hozzá!!!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Aktív hangfal javítás

    6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mindent nagyon gyorsan elvégeztem. A vállalkozó 15 percen belül felhajtott, és fél óra alatt megcsinálta azt, amivel én fél napot babráltam!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Aktív hangfal javítás

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember, mindent gyorsan, hatékonyan és garanciával végzett el!!!! nagyon ajánlom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő aktív hangfal javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Aktív hangfal javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az aktív hangfal javítás átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangfal Szerelőok - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangfal szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AKTÍV HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk hangfal szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hangfal szerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: aktív hangfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy hangfal szerelő segítségét?

Egy megbízható hangfal szerelő az aktív hangfal javítás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: hangfal szerelő?

Ha egy megfelelő hangfal szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Aktív hangfal javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas