Jbl bluetooth hangszóró javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl bluetooth hangszóró javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvallalom.

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl bluetooth hangszóró javítás Zalaegerszegen?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi a munkájában! Ajánlom! Csak most menj hozzá!!!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mindent nagyon gyorsan elvégeztem. A vállalkozó 15 percen belül felhajtott, és fél óra alatt megcsinálta azt, amivel én fél napot babráltam!

Nyugdíjasoknak 10% kedvezményt adunk! De kedvezmény jár akkor is, ha több készüléket javíttat meg egyszerre. Tehát ne halogassa tovább a javításokat! Nyitvatartási idő: hétfőtől- péntekig 10-18 óra között.

  • Jbl bluetooth hangszóró javítás

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember, mindent gyorsan, hatékonyan és garanciával végzett el!!!! nagyon ajánlom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl bluetooth hangszóró javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jbl bluetooth hangszóró javítás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a jbl bluetooth hangszóró javítás átlagos díja 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Zalaegerszegen a jbl bluetooth hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 8 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hangszóró szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 6 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JBL BLUETOOTH HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek hangszóró szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszóró szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: jbl bluetooth hangszóró javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi hangszóró szerelő segítségét?

Egy profi hangszóró szerelő a jbl bluetooth hangszóró javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: jbl bluetooth hangszóró javítás?

A jbl bluetooth hangszóró javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy hangszóró szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas