Jbl javítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 11 hangszóró szerelő közül! Korrekt jbl javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 hangszóró szerelő most online

Krisztián

Krisztián

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jbl javítás Zalaegerszegen?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Jbl javítás

    4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Időben, a megbeszéltek szerint. A minőség és a sebesség. Mindenképpen ajánlom a mestert.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Jbl javítás

    3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, jó minőségű, viszonylag olcsó. És minden a szemem láttára történt.

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Jbl javítás

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan, a feladat létrehozásától a végrehajtásig - 2 óra. Elégedett vagyok a minőséggel, ajánlom az előadót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jbl javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Jbl javítás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a jbl javítás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Zalaegerszegen a jbl javítás szolgáltatáshoz már 12 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hangszóró szerelőt Zalaegerszegen?

Most 9 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JBL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő munkával bízható meg bátran: jbl javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan dolgozik a hangszóró szerelő?

Egy megbízható hangszóró szerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: jbl javítás?

A jbl javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy hangszóró szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas